Bende müsadenizle yatıyorum kendinize iyi bakın Metin, Haydar ve Hasan iyi geceler. :bye2:
haydaravısyon Üye Blackhawk1111' Alıntı: Bende müsadenizle yatıyorum kendinize iyi bakın Metin, Haydar ve Hasan iyi geceler. Genişletmek için tıkla ...
Blackhawk1111' Alıntı: Bende müsadenizle yatıyorum kendinize iyi bakın Metin, Haydar ve Hasan iyi geceler. Genişletmek için tıkla ...
AHMED... Üye evet fabrika metin ben mutfaktayim gece 3 te yemek vardı fabrikanın içinde olsam böyle rahat nete giremem ----------Eklendi @ 03:48:45 ---------- Yazıldı @ 03:46:31 ---------- fabrikanın içinde telefon yasak fabrika sahası içinde de sigara yasak
evet fabrika metin ben mutfaktayim gece 3 te yemek vardı fabrikanın içinde olsam böyle rahat nete giremem ----------Eklendi @ 03:48:45 ---------- Yazıldı @ 03:46:31 ---------- fabrikanın içinde telefon yasak fabrika sahası içinde de sigara yasak
By_GaBLiN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: a.s hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk ----------Eklendi @ 00:12:58 ---------- Yazıldı @ 00:12:33 ---------- Eee Nörüyonuz
- SerkeŞ -' Alıntı: a.s hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk ----------Eklendi @ 00:12:58 ---------- Yazıldı @ 00:12:33 ---------- Eee Nörüyonuz
haydaravısyon Üye By_GaBLiN' Alıntı: Hoşbulduk ----------Eklendi @ 00:12:58 ---------- Yazıldı @ 00:12:33 ---------- Eee Nörüyonuz Genişletmek için tıkla ...
By_GaBLiN' Alıntı: Hoşbulduk ----------Eklendi @ 00:12:58 ---------- Yazıldı @ 00:12:33 ---------- Eee Nörüyonuz Genişletmek için tıkla ...
By_GaBLiN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hazırlanıyom onun için Genişletmek için tıkla ... Bizim yok her yıl olduğu gibi bu yılda sap gibi geçecek ----------Eklendi @ 00:20:20 ---------- Yazıldı @ 00:19:25 ---------- Nörüyüm sen nörüyon diyecen
- SerkeŞ -' Alıntı: hazırlanıyom onun için Genişletmek için tıkla ... Bizim yok her yıl olduğu gibi bu yılda sap gibi geçecek ----------Eklendi @ 00:20:20 ---------- Yazıldı @ 00:19:25 ---------- Nörüyüm sen nörüyon diyecen