:sirit: teşekkür ederim rica ederim kardeşim.
haydaravısyon Üye Blackhawk1111' Alıntı: Biz burdayız haydar hiç acele etme. Genişletmek için tıkla ... tmm bir konu açıp hemen geliyom
Blackhawk1111' Alıntı: Biz burdayız haydar hiç acele etme. Genişletmek için tıkla ... tmm bir konu açıp hemen geliyom
haydaravısyon Üye L-LumieRe' Alıntı: selammmm.... ıyı geceler herkese... Nörüyonuz bakayım Genişletmek için tıkla ... hoş geldin
L-LumieRe' Alıntı: selammmm.... ıyı geceler herkese... Nörüyonuz bakayım Genişletmek için tıkla ... hoş geldin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap bi selam verip çıkayım dedim ama kaldık burda neyse bu kadar yeter ben çıkıyorum herkese hayırlı geceler iyi eğlenceler arkadaşlar kendinize iyi bakın
bi selam verip çıkayım dedim ama kaldık burda neyse bu kadar yeter ben çıkıyorum herkese hayırlı geceler iyi eğlenceler arkadaşlar kendinize iyi bakın
haydaravısyon Üye Konuyu açtım http://www.maxicep.com/kultur-sanat/allahim-ben-yok-olamam-602495.html#post4351463
haydaravısyon Üye 'TUĞ'' Alıntı: bi selam verip çıkayım dedim ama kaldık burda neyse bu kadar yeter ben çıkıyorum herkese hayırlı geceler iyi eğlenceler arkadaşlar kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ...
'TUĞ'' Alıntı: bi selam verip çıkayım dedim ama kaldık burda neyse bu kadar yeter ben çıkıyorum herkese hayırlı geceler iyi eğlenceler arkadaşlar kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye haydaravısyon' Alıntı: Konuyu açtım http://www.maxicep.com/kultur-sanat/allahim-ben-yok-olamam-602495.html#post4351463 Genişletmek için tıkla ... ancak okudum güzeldi.
haydaravısyon' Alıntı: Konuyu açtım http://www.maxicep.com/kultur-sanat/allahim-ben-yok-olamam-602495.html#post4351463 Genişletmek için tıkla ... ancak okudum güzeldi.
xxcorboxx Üye Blackhawk1111' Alıntı: Ya önünde daha uzun yıllar var sen şimdiden kefen dikiyorsun. Genişletmek için tıkla ... bazen insan ölmek ister ama kafa sonradan basar en kötü olay ne olur kin daha çok hata yapacam hem intehar edersem cehenneme giderim
Blackhawk1111' Alıntı: Ya önünde daha uzun yıllar var sen şimdiden kefen dikiyorsun. Genişletmek için tıkla ... bazen insan ölmek ister ama kafa sonradan basar en kötü olay ne olur kin daha çok hata yapacam hem intehar edersem cehenneme giderim
OttomaN TigeR Üye hoş geldin hasan nasılsın. ----------Eklendi @ 01:48:21 ---------- Yazıldı @ 01:47:15 ---------- DiaBLoS' Alıntı: He gökçen . Kusura bakma bilmiyordum gerçekten ... Genişletmek için tıkla ... Önemli değil. Ne demek Ali.
hoş geldin hasan nasılsın. ----------Eklendi @ 01:48:21 ---------- Yazıldı @ 01:47:15 ---------- DiaBLoS' Alıntı: He gökçen . Kusura bakma bilmiyordum gerçekten ... Genişletmek için tıkla ... Önemli değil. Ne demek Ali.
L-LumieRe Üye hos bulduk mentin... Iyıyım gokcen.. Seni sormalı ? az bakayım dedım napıyo gececıler bugun erken yatıcam.. Zaten daha kalmam bu saatlere
hos bulduk mentin... Iyıyım gokcen.. Seni sormalı ? az bakayım dedım napıyo gececıler bugun erken yatıcam.. Zaten daha kalmam bu saatlere
haydaravısyon Üye L-LumieRe' Alıntı: hos bulduk haydar... Nasılsın... Tug abi nereye ... Erken daha Genişletmek için tıkla ... İyiyim desem yalan olur, Kötüyüm desem inancıma dokunur, En güzeli şükre vurayım dilimi, Belki o zaman kalbim kurtulur...
L-LumieRe' Alıntı: hos bulduk haydar... Nasılsın... Tug abi nereye ... Erken daha Genişletmek için tıkla ... İyiyim desem yalan olur, Kötüyüm desem inancıma dokunur, En güzeli şükre vurayım dilimi, Belki o zaman kalbim kurtulur...
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: hos bulduk mentin... Iyıyım gokcen.. Seni sormalı ? az bakayım dedım napıyo gececıler bugun erken yatıcam.. Zaten daha kalmam bu saatlere Genişletmek için tıkla ... Iyiyiz peki o zaman sana iyi geceler. ----------Eklendi @ 01:51:51 ---------- Yazıldı @ 01:50:32 ---------- haydaravısyon' Alıntı: İyiyim desem yalan olur, Kötüyüm desem inancıma dokunur, En güzeli şükre vurayım dilimi, Belki o zaman kalbim kurtulur... Genişletmek için tıkla ... Şeklini yiyim senin ha kurban.
L-LumieRe' Alıntı: hos bulduk mentin... Iyıyım gokcen.. Seni sormalı ? az bakayım dedım napıyo gececıler bugun erken yatıcam.. Zaten daha kalmam bu saatlere Genişletmek için tıkla ... Iyiyiz peki o zaman sana iyi geceler. ----------Eklendi @ 01:51:51 ---------- Yazıldı @ 01:50:32 ---------- haydaravısyon' Alıntı: İyiyim desem yalan olur, Kötüyüm desem inancıma dokunur, En güzeli şükre vurayım dilimi, Belki o zaman kalbim kurtulur... Genişletmek için tıkla ... Şeklini yiyim senin ha kurban.
DiaBLoS Admin Vaay saat 2 olmuş yine .. Sabah iş var ...Arkadaşlar hepinize keyifli muhabbetler diliyorum . İyi geceler olsun .
Vaay saat 2 olmuş yine .. Sabah iş var ...Arkadaşlar hepinize keyifli muhabbetler diliyorum . İyi geceler olsun .