Hoşbulduk kardeşim . Naber ? Iyidir senden :)
By_GaBLiN Üye DiaBLoS' Alıntı: Çok sağol kardeşim . Gayet iyiyim . Genişletmek için tıkla ... Allah Iyilik Versin Abi ----------Eklendi @ 01:28:26 ---------- Yazıldı @ 01:27:50 ---------- Hoşgeldin Hüseyin Abi
DiaBLoS' Alıntı: Çok sağol kardeşim . Gayet iyiyim . Genişletmek için tıkla ... Allah Iyilik Versin Abi ----------Eklendi @ 01:28:26 ---------- Yazıldı @ 01:27:50 ---------- Hoşgeldin Hüseyin Abi
haydaravısyon Üye DiaBLoS' Alıntı: cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin
haydaravısyon Üye L-LumieRe' Alıntı: ıyı geceler herkese.... Uyudum ben.... Genişletmek için tıkla ... alah rahatlık versin kendine iyi davran, zarar verme 14 şubatı da atlarızı ----------Eklendi @ 02:03:15 ---------- Yazıldı @ 02:02:50 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: uyu sen ----------Eklendi @ 01:48:13 ---------- Yazıldı @ 01:47:45 ---------- ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoş geldin
L-LumieRe' Alıntı: ıyı geceler herkese.... Uyudum ben.... Genişletmek için tıkla ... alah rahatlık versin kendine iyi davran, zarar verme 14 şubatı da atlarızı ----------Eklendi @ 02:03:15 ---------- Yazıldı @ 02:02:50 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: uyu sen ----------Eklendi @ 01:48:13 ---------- Yazıldı @ 01:47:45 ---------- ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoş geldin
SHS Üye nedenki ----------Eklendi @ 02:10:41 ---------- Yazıldı @ 02:10:14 ---------- hoşbuldum haydar
haydaravısyon Üye dr_mrh' Alıntı: merhabalar ben de bir ugrayım dedim Genişletmek için tıkla ... iyi yapmışsın , çok güzel aramıza hoş geldin
dr_mrh' Alıntı: merhabalar ben de bir ugrayım dedim Genişletmek için tıkla ... iyi yapmışsın , çok güzel aramıza hoş geldin