Evet ama bende senin gibi hissettiğim yaştayım. Ben daha 17 yaşındayım ama şimdiden öldûm
xxcorboxx Üye Blackhawk1111' Alıntı: Evet ama bende senin gibi hissettiğim yaştayım. Genişletmek için tıkla ... Ben daha 17 yaşındayım ama şimdiden öldûm
Blackhawk1111' Alıntı: Evet ama bende senin gibi hissettiğim yaştayım. Genişletmek için tıkla ... Ben daha 17 yaşındayım ama şimdiden öldûm
haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: daha önce Ali abi yazmıştın yaşla ilgili mesajı, Haydar da alıntı yapıp aynı cevabı vermişti.. Noluyoz dedim Genişletmek için tıkla ...
- SerkeŞ -' Alıntı: daha önce Ali abi yazmıştın yaşla ilgili mesajı, Haydar da alıntı yapıp aynı cevabı vermişti.. Noluyoz dedim Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye xxcorboxx' Alıntı: Ben daha 17 yaşındayım ama şimdiden öldûm Genişletmek için tıkla ... Ya önünde daha uzun yıllar var sen şimdiden kefen dikiyorsun.
xxcorboxx' Alıntı: Ben daha 17 yaşındayım ama şimdiden öldûm Genişletmek için tıkla ... Ya önünde daha uzun yıllar var sen şimdiden kefen dikiyorsun.
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Adım ile hitap ederseniz sevinirim. Allah uzun ömürler versin gökçen hanım ... Genişletmek için tıkla ... Ismin bayan isimlerine benzese de kendim hiç benzemiyorum Ali.
DiaBLoS' Alıntı: Adım ile hitap ederseniz sevinirim. Allah uzun ömürler versin gökçen hanım ... Genişletmek için tıkla ... Ismin bayan isimlerine benzese de kendim hiç benzemiyorum Ali.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Blackhawk1111' Alıntı: Peki bende başka bir soru sormak istiyorum kardeşim. Nick adın olarak seçmenin bir sebebi var mı? Genişletmek için tıkla ... Soyadım
Blackhawk1111' Alıntı: Peki bende başka bir soru sormak istiyorum kardeşim. Nick adın olarak seçmenin bir sebebi var mı? Genişletmek için tıkla ... Soyadım
OttomaN TigeR Üye xxcorboxx' Alıntı: telefonla bağlanan var mı burda nete Genişletmek için tıkla ... Bende şimdi mobile geçtim.
xxcorboxx' Alıntı: telefonla bağlanan var mı burda nete Genişletmek için tıkla ... Bende şimdi mobile geçtim.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: Benim külayham yine huysuzlandı yeniden başlatıp geliyom Genişletmek için tıkla ... haydar kullan
haydaravısyon' Alıntı: Benim külayham yine huysuzlandı yeniden başlatıp geliyom Genişletmek için tıkla ... haydar kullan
OttomaN TigeR Üye haydaravısyon' Alıntı: Benim külayham yine huysuzlandı yeniden başlatıp geliyom Genişletmek için tıkla ... Biz burdayız haydar hiç acele etme.
haydaravısyon' Alıntı: Benim külayham yine huysuzlandı yeniden başlatıp geliyom Genişletmek için tıkla ... Biz burdayız haydar hiç acele etme.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Blackhawk1111' Alıntı: Forslu bir soyadın var. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Gökçen , anlamadım ? Genişletmek için tıkla ... Gökçen hanım yazmıştın ya erkeğim demek istedim.
DiaBLoS' Alıntı: Gökçen , anlamadım ? Genişletmek için tıkla ... Gökçen hanım yazmıştın ya erkeğim demek istedim.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: başlat gel 'TUĞ' abi o bir sırdı Genişletmek için tıkla ... 2 kişinin bildiği sır değildir
- SerkeŞ -' Alıntı: başlat gel 'TUĞ' abi o bir sırdı Genişletmek için tıkla ... 2 kişinin bildiği sır değildir