Selamünaleyküm cümleten...
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Ali hoşgeldin
haydaravısyon Üye m542tf' Alıntı: Selamünaleyküm gece kuşları helal sana hasan şapka çıkarıyorum sana Genişletmek için tıkla ... Aslm hoş geldin DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten... Genişletmek için tıkla ... Aslm hoş geldin
m542tf' Alıntı: Selamünaleyküm gece kuşları helal sana hasan şapka çıkarıyorum sana Genişletmek için tıkla ... Aslm hoş geldin DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten... Genişletmek için tıkla ... Aslm hoş geldin
DiaBLoS Admin Halısahadan geldim ... Maç 8-8 bitti ... 5 golüm var Son saniye de attığım golle berabere tamamladık maçı
Halısahadan geldim ... Maç 8-8 bitti ... 5 golüm var Son saniye de attığım golle berabere tamamladık maçı
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: Gececiler bugün de sessiz sanki ... Genişletmek için tıkla ... Banada öyle geldi neyse ahali sıcak yataktan yazıyorum zaten bu yazıyı uyku beni çağırıyo Allah muhabbetinizi artırsın kendinize iyi bakın iyi geceler
DiaBLoS' Alıntı: Gececiler bugün de sessiz sanki ... Genişletmek için tıkla ... Banada öyle geldi neyse ahali sıcak yataktan yazıyorum zaten bu yazıyı uyku beni çağırıyo Allah muhabbetinizi artırsın kendinize iyi bakın iyi geceler
haydaravısyon Üye DiaBLoS' Alıntı: Halısahadan geldim ... Maç 8-8 bitti ... 5 golüm var Son saniye de attığım golle berabere tamamladık maçı Genişletmek için tıkla ... helal ----------Eklendi @ 00:49:27 ---------- Yazıldı @ 00:48:54 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: selamun aleyküm gececiler nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin
DiaBLoS' Alıntı: Halısahadan geldim ... Maç 8-8 bitti ... 5 golüm var Son saniye de attığım golle berabere tamamladık maçı Genişletmek için tıkla ... helal ----------Eklendi @ 00:49:27 ---------- Yazıldı @ 00:48:54 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: selamun aleyküm gececiler nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: aslm hoş geldin Genişletmek için tıkla ... sağol haydar
SHS Üye By_GaBLiN' Alıntı: Beyler pcde olan varsa benim profil müziğim çalıyor mu bi zahmet baksa Genişletmek için tıkla ... çalmıyor hata veriyor
By_GaBLiN' Alıntı: Beyler pcde olan varsa benim profil müziğim çalıyor mu bi zahmet baksa Genişletmek için tıkla ... çalmıyor hata veriyor