Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!
Sponsorlu Bağlantılar
zaza
Üye
2 gecedir derdim yoktu rahat uyuyorduk ama bugün yina moralim bozuldu eve gidesim yok, ofise gidesim, kendi evime gidesim yok offf be bu gece bu bankta donana kadar sizinleyim selamün aleyküm
2 gecedir derdim yoktu rahat uyuyorduk ama bugün yina moralim bozuldu eve gidesim yok, ofise gidesim, kendi evime gidesim yok offf be bu gece bu bankta donana kadar sizinleyim selamün aleyküm
ama harbiden bazılarınkını goruyorum elbise degiştiriken bile eklemiş yemek yerken yürürken yahu ne bu anlamdım kı .mesele aynı duvarda 4 degişik şekilde duruş yaparak resim çekmi ne geregi var
zaza
Üye
4 saat sonra ofise giderim acelem yok önce şu mahalleye metal müzik dinletelim hele ben uyumuyorsam kimse uyumayacak
Burak
Üye
selamlar. Iyı geceler
jejep
Üye
Facede resmim çok olsun belki hava yani benim de face var ama hiç resim koymam çekilmeyi sevmiyorum hadi ben kaçar kendinize iyi bakın ALLAH rahatlık versin görüşürüz