arkadaşlar iyi geceler ben fişi çekiyorum bu gece... ıyı geceler abı. Allaha emanet ol.
Burak Üye kol@j' Alıntı: arkadaşlar iyi geceler ben fişi çekiyorum bu gece... Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler abı. Allaha emanet ol.
kol@j' Alıntı: arkadaşlar iyi geceler ben fişi çekiyorum bu gece... Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler abı. Allaha emanet ol.
Burak Üye kafan bozuk he neyse gıdeyım bende. Nısan ayındayız ve dısarda fırtına var. Yagmur ruzgar of of.
zaza Üye Bura soğuk donuyom hadi iyi geceler güle güle ----------Eklendi @ 01:16:18 ---------- Yazıldı @ 01:15:34 ---------- Bi benmi kaldım
Bura soğuk donuyom hadi iyi geceler güle güle ----------Eklendi @ 01:16:18 ---------- Yazıldı @ 01:15:34 ---------- Bi benmi kaldım
CoDeYs Üye a.s recep iyi geceler herkeze ben hemen uyıcam ----------Eklendi @ 00:04:36 ---------- Yazıldı @ 00:03:36 ---------- zaza' Alıntı: bu gece beni yalnız bıraktınız ya Genişletmek için tıkla ... ne gecesi laynn sabah olmuş mesaja bak silinmedigine dua et
a.s recep iyi geceler herkeze ben hemen uyıcam ----------Eklendi @ 00:04:36 ---------- Yazıldı @ 00:03:36 ---------- zaza' Alıntı: bu gece beni yalnız bıraktınız ya Genişletmek için tıkla ... ne gecesi laynn sabah olmuş mesaja bak silinmedigine dua et
CoDeYs Üye aynen uyku var uyuyan yok ben kaçar iyi geceler herkeze ----------Eklendi @ 00:06:41 ---------- Yazıldı @ 00:06:26 ---------- a.s
aynen uyku var uyuyan yok ben kaçar iyi geceler herkeze ----------Eklendi @ 00:06:41 ---------- Yazıldı @ 00:06:26 ---------- a.s
jejep Üye Aleyküm selam abi hoşgeldin. ALLAH rahatlık versin Zeki görüşmek üzere,bende siteden kaçayım ödev var onu bitircem
Aleyküm selam abi hoşgeldin. ALLAH rahatlık versin Zeki görüşmek üzere,bende siteden kaçayım ödev var onu bitircem