Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

zaza

zaza

Üye
2 gecedir derdim yoktu rahat uyuyorduk ama bugün yina moralim bozuldu eve gidesim yok, ofise gidesim, kendi evime gidesim yok offf be bu gece bu bankta donana kadar sizinleyim selamün aleyküm :(

jejep

jejep

Üye
Aleyküm selam lütfen evene git uyu dinlen

zaza

zaza

Üye
Hiç işim olmaz

maxirabit

maxirabit

Üye
uykusuz:d:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
Selamun aleyküm iyi geceler :)

----------Eklendi @ 00:04:40 ---------- Yazıldı @ 00:03:59 ----------

Sınavları oldum birinde 80 alcam ikincisinden 90 yada 95 alcam
a.s recep tebıkler güzel almişsın :) nasılsın :)
2 gecedir derdim yoktu rahat uyuyorduk ama bugün yina moralim bozuldu eve gidesim yok, ofise gidesim, kendi evime gidesim yok offf be bu gece bu bankta donana kadar sizinleyim selamün aleyküm :(
a.s
isa git uyu bencede vuduna yazık bende uyuyamıyorum artık hiç uyku düzenım cok bozuldu ama neyapalım büyüdükçe boyle oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: jejep
zaza

zaza

Üye
Uykusuzluktan geberene kadar, soğuktan donana kadar buradayım itirazı olan ev adresini özelden yazar :zzz:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
Uykusuzluktan geberene kadar, soğuktan donana kadar buradayım itirazı olan ev adresini özelden yazar :zzz:

2,5 gün sonra gorüşürüz ozamn :ehe
bu deyişi bir yerden hatırlıyorum ama nerden :hmmm

jejep

jejep

Üye
Teşekkürler :) iyiyim ne olsun takılıyoruz sen nasılsın Zeki'cim

zaza

zaza

Üye
Hayır sıcak kanlı dürüst insanları özledim somuru:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
iyiyim bende recep .bu facede resim ekleme çılgınlıgımı olmuş bi bakıyorum biri 155 tane eklemiş bir 75 tane biri 80 tane ne oluyor yahu :D

----------Eklendi @ 00:33:43 ---------- Yazıldı @ 00:33:07 ----------

bu devirde çok zor isa

• Beğen
jejep

jejep

Üye
Allah iyiliğini daim eylesin:) Benim arkadaşımın 600 tane fotosu var facede

CoDeYs

CoDeYs

Üye
saol recebım cumlemızı ınsallah :) adam ne yapmış yahu ama ne buluyorlar okdar eklıcek anlamıyorum aradan aynı resımlerımı eklemiş :D

• Beğen
zaza

zaza

Üye
Havada soğukmuş ya keşke kazağımı çıkarmasaydım :D

jejep

jejep

Üye
İnşALLAH,doğum gününde tatilde okulda gezide dolu resim yani

maxirabit

maxirabit

Üye
Ayazda hasta olduğun da görürsün ozaman.Ben bile polenlerden kurtulmak için atmadığım takla kalmadı:d:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
oof be isa canına kastın mı var anlamadım kı

----------Eklendi @ 00:39:26 ---------- Yazıldı @ 00:37:49 ----------

ama harbiden bazılarınkını goruyorum elbise degiştiriken bile eklemiş yemek yerken yürürken yahu ne bu anlamdım kı .mesele aynı duvarda 4 degişik şekilde duruş yaparak resim çekmi ne geregi var :D

zaza

zaza

Üye
4 saat sonra ofise giderim acelem yok önce şu mahalleye metal müzik dinletelim hele :D ben uyumuyorsam kimse uyumayacak :D

Burak

Üye
selamlar. Iyı geceler :maxicep:

• Beğen
jejep

jejep

Üye
Facede resmim çok olsun belki hava yani benim de face var ama hiç resim koymam çekilmeyi sevmiyorum hadi ben kaçar kendinize iyi bakın ALLAH rahatlık versin görüşürüz :)

Üst Alt