yemek yemeye eriniyorum su iç bol bol niyet et :)
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: yemek yemeye eriniyorum Genişletmek için tıkla ... su iç bol bol niyet et
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: su iç bol bol niyet et Genişletmek için tıkla ... yaklaşık 15 saat su ile dayanmak
hikmet366' Alıntı: su iç bol bol niyet et Genişletmek için tıkla ... yaklaşık 15 saat su ile dayanmak
_YldZEneS_ Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben yemek cok yerim suda icerım ama hep boya kacıyo Genişletmek için tıkla ... kardeşim senle tanışmadık yaş kaç
anil41kocaeli' Alıntı: ben yemek cok yerim suda icerım ama hep boya kacıyo Genişletmek için tıkla ... kardeşim senle tanışmadık yaş kaç
Anil-D Üye ben varya ramazanda sabah 6 ya kadar uyumucam 6 ta bı yatcam 4 5 gıbı kalkacam boyle dusunuyom - - - Eklendi - - - hikmet uyumaya
ben varya ramazanda sabah 6 ya kadar uyumucam 6 ta bı yatcam 4 5 gıbı kalkacam boyle dusunuyom - - - Eklendi - - - hikmet uyumaya
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben varya ramazanda sabah 6 ya kadar uyumucam 6 ta bı yatcam 4 5 gıbı kalkacam boyle dusunuyom - - - Eklendi - - - hikmet uyumaya Genişletmek için tıkla ... nasıl yani orucu uyyuyarak mı geçircen
anil41kocaeli' Alıntı: ben varya ramazanda sabah 6 ya kadar uyumucam 6 ta bı yatcam 4 5 gıbı kalkacam boyle dusunuyom - - - Eklendi - - - hikmet uyumaya Genişletmek için tıkla ... nasıl yani orucu uyyuyarak mı geçircen
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: dusuncem o hıc yapmadım ama denemekte fayda var Genişletmek için tıkla ... kabul olmuyormuş
anil41kocaeli' Alıntı: dusuncem o hıc yapmadım ama denemekte fayda var Genişletmek için tıkla ... kabul olmuyormuş
_YldZEneS_ Üye beyler benim telin şarjı bitti heran da bitebilir şimdiden söyleyim bende 16 yaşındayım memnun oldum
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: o zaman yapmam Genişletmek için tıkla ... bencede uyusakmı uykum geldi gözler kapanıp duruyor
anil41kocaeli' Alıntı: o zaman yapmam Genişletmek için tıkla ... bencede uyusakmı uykum geldi gözler kapanıp duruyor
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: beyler benim telin şarjı bitti heran da bitebilir şimdiden söyleyim bende 16 yaşındayım memnun oldum Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versın
_YldzEnes_' Alıntı: beyler benim telin şarjı bitti heran da bitebilir şimdiden söyleyim bende 16 yaşındayım memnun oldum Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versın
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: bende memnun oldum profil resmin niye kedi - - - Eklendi - - - 50 mesaj sonra yarbayım Genişletmek için tıkla ... ben yatıyom size iyi geceler benden bu kadar
anil41kocaeli' Alıntı: bende memnun oldum profil resmin niye kedi - - - Eklendi - - - 50 mesaj sonra yarbayım Genişletmek için tıkla ... ben yatıyom size iyi geceler benden bu kadar