Zard
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: kalbın olmasa onlar olsa onlar seni yasatcak mı Genişletmek için tıkla ... Hikmet uykulu uykulu ben yine saçmaladım az daha devam edersem maxicepe birdaha giremem
hikmet366' Alıntı: kalbın olmasa onlar olsa onlar seni yasatcak mı Genişletmek için tıkla ... Hikmet uykulu uykulu ben yine saçmaladım az daha devam edersem maxicepe birdaha giremem
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: Hikmet uykulu uykulu ben yine saçmaladım az daha devam edersem maxicepe birdaha giremem Genişletmek için tıkla ... haha
_YldzEnes_' Alıntı: Hikmet uykulu uykulu ben yine saçmaladım az daha devam edersem maxicepe birdaha giremem Genişletmek için tıkla ... haha
Nextman Emekli Yönetici _YldzEnes_' Alıntı: S.A. Hoşgeldin abi Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk kardeşim hikmet366' Alıntı: bilmece soruyoz abı Genişletmek için tıkla ... Sorun bakalım ben bir arka bahçeye bakayım buralardayım
_YldzEnes_' Alıntı: S.A. Hoşgeldin abi Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk kardeşim hikmet366' Alıntı: bilmece soruyoz abı Genişletmek için tıkla ... Sorun bakalım ben bir arka bahçeye bakayım buralardayım
_YldZEneS_ Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben sorimmi sormucaksan - - - Eklendi - - - milleti uyarmak icin Genişletmek için tıkla ... soru yu acarak tekrar soruyorum saat tık tık ediyorya şu duvar saatleri neden ediyor işte
anil41kocaeli' Alıntı: ben sorimmi sormucaksan - - - Eklendi - - - milleti uyarmak icin Genişletmek için tıkla ... soru yu acarak tekrar soruyorum saat tık tık ediyorya şu duvar saatleri neden ediyor işte
_YldZEneS_ Üye anil41kocaeli' Alıntı: saat bası ediyor dogrumu Genişletmek için tıkla ... yok ya sürekli tik tak ediyorya
anil41kocaeli' Alıntı: saat bası ediyor dogrumu Genişletmek için tıkla ... yok ya sürekli tik tak ediyorya