Evet :D :) kolay gelsin ne diyim
BYFECI Üye Umur dağlar' Alıntı: O zaman maaşı kes 3 yılda bir 2 kuruş ver Genişletmek için tıkla ... 4 yıl 9 ay 5 gün 2 saat 15 saniyeye bir 5 kuruş veririm.
Umur dağlar' Alıntı: O zaman maaşı kes 3 yılda bir 2 kuruş ver Genişletmek için tıkla ... 4 yıl 9 ay 5 gün 2 saat 15 saniyeye bir 5 kuruş veririm.
ozakin70 Üye BYFECI' Alıntı: Kahve içtin, ne yatması ? Genişletmek için tıkla ... Iste lokum yiyoruz bitmedi senin lokumlarda ne bereketliymis arkadaş her yerimde pudra sekeri hindistan cevizi oldu
BYFECI' Alıntı: Kahve içtin, ne yatması ? Genişletmek için tıkla ... Iste lokum yiyoruz bitmedi senin lokumlarda ne bereketliymis arkadaş her yerimde pudra sekeri hindistan cevizi oldu
ozakin70 Üye TheFenomen' Alıntı: yok artık mı ki ?? Genişletmek için tıkla ... Bel fıtıgi degildir inş:eek:
BYFECI Üye ozakin70' Alıntı: Iste lokum yiyoruz bitmedi senin lokumlarda ne bereketliymis arkadaş her yerimde pudra sekeri hindistan cevizi oldu Genişletmek için tıkla ... Evrenin 1 numaralı lokumlarını yemek o kadar kolay mı sandın
ozakin70' Alıntı: Iste lokum yiyoruz bitmedi senin lokumlarda ne bereketliymis arkadaş her yerimde pudra sekeri hindistan cevizi oldu Genişletmek için tıkla ... Evrenin 1 numaralı lokumlarını yemek o kadar kolay mı sandın
Enes Üye hikmet366' Alıntı: karnım açıktı Genişletmek için tıkla ... öyle dedin bisküviyi attım ben de mideye demeyin gece gece
hikmet366' Alıntı: karnım açıktı Genişletmek için tıkla ... öyle dedin bisküviyi attım ben de mideye demeyin gece gece
Enes Üye ozakin70' Alıntı: Bel fıtıgi degildir inş:eek: Genişletmek için tıkla ... Daha orjinal ve değişik yorumlar çıkabilir ama boşver - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: o niy la Genişletmek için tıkla ... karambole sallamya başladın sen yine
ozakin70' Alıntı: Bel fıtıgi degildir inş:eek: Genişletmek için tıkla ... Daha orjinal ve değişik yorumlar çıkabilir ama boşver - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: o niy la Genişletmek için tıkla ... karambole sallamya başladın sen yine
Enes Üye achambo' Alıntı: bilmediğiniz numarayı asla aramayın uyarıyım da Genişletmek için tıkla ... Emniyet Genel Müdürlüğü mesajı gibisin
achambo' Alıntı: bilmediğiniz numarayı asla aramayın uyarıyım da Genişletmek için tıkla ... Emniyet Genel Müdürlüğü mesajı gibisin
hikmet366 Üye TheFenomen' Alıntı: öyle dedin bisküviyi attım ben de mideye demeyin gece gece Genişletmek için tıkla ... ama benımkı çok feci açıkti icerde sankı aslan kükrüyor
TheFenomen' Alıntı: öyle dedin bisküviyi attım ben de mideye demeyin gece gece Genişletmek için tıkla ... ama benımkı çok feci açıkti icerde sankı aslan kükrüyor
ozakin70 Üye hikmet366' Alıntı: karnım açıktı Genişletmek için tıkla ... Lokum yiyos buyur pasa lokumu Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.