Sen onu 3 yılda bir yap bide haftalık yemeğini ver :) Haftalık verirsem zarar ederim yav :bilmm
BYFECI Üye Umur dağlar' Alıntı: Sen onu 3 yılda bir yap bide haftalık yemeğini ver Genişletmek için tıkla ... Haftalık verirsem zarar ederim yav
Umur dağlar' Alıntı: Sen onu 3 yılda bir yap bide haftalık yemeğini ver Genişletmek için tıkla ... Haftalık verirsem zarar ederim yav
Umur dağlar Üye x-scarface' Alıntı: Şunu bırakamadık gitti Genişletmek için tıkla ... Kendine zarar veriyorsun abi
1STayTRue35 Üye [h=4]Konu Bilgisi[/h]Şu anda 20 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 12 misafir) 1STayTRue35*, BYFECI, hikmet366, TheFenomen+, achambo, _YldzEnes_, Joker+
[h=4]Konu Bilgisi[/h]Şu anda 20 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 12 misafir) 1STayTRue35*, BYFECI, hikmet366, TheFenomen+, achambo, _YldzEnes_, Joker+
BYFECI Üye TheFenomen' Alıntı: demek ki bize burdan muhabbet çıkmayacak o zaman gitme vaktim gelmiş iyi geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... Gitme kal gel muhabbet ederiz.
TheFenomen' Alıntı: demek ki bize burdan muhabbet çıkmayacak o zaman gitme vaktim gelmiş iyi geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... Gitme kal gel muhabbet ederiz.
x-scarface Üye hikmet366' Alıntı: umur dağlar beğenıyon mu yıne Genişletmek için tıkla ... Bu dert de seni yer hikmet
hikmet366' Alıntı: umur dağlar beğenıyon mu yıne Genişletmek için tıkla ... Bu dert de seni yer hikmet
ozakin70 Üye TheFenomen' Alıntı: demek ki bize burdan muhabbet çıkmayacak o zaman gitme vaktim gelmiş iyi geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler noluyo lan milleti gonderiyos benim yatmam gerek kahve icip lokum yiyoruz
TheFenomen' Alıntı: demek ki bize burdan muhabbet çıkmayacak o zaman gitme vaktim gelmiş iyi geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler noluyo lan milleti gonderiyos benim yatmam gerek kahve icip lokum yiyoruz
BYFECI Üye ozakin70' Alıntı: Valla bayaĝı oldu Genişletmek için tıkla ... Senin adın nedir kardeşim ?
Enes Üye x-scarface' Alıntı: Nereye enes yahu Genişletmek için tıkla ... Bilmem kafam çorba oldu sabahtan beri araba ayarlar donanım seviyesi düşün peşinat ayarla kredi ayarla onu hesapla bunu hesapla yamıştık iyice
x-scarface' Alıntı: Nereye enes yahu Genişletmek için tıkla ... Bilmem kafam çorba oldu sabahtan beri araba ayarlar donanım seviyesi düşün peşinat ayarla kredi ayarla onu hesapla bunu hesapla yamıştık iyice
Umur dağlar Üye BYFECI' Alıntı: Haftalık verirsem zarar ederim yav Genişletmek için tıkla ... O zaman maaşı kes 3 yılda bir 2 kuruş ver
BYFECI' Alıntı: Haftalık verirsem zarar ederim yav Genişletmek için tıkla ... O zaman maaşı kes 3 yılda bir 2 kuruş ver
x-scarface Üye Umur dağlar' Alıntı: Kendine zarar veriyorsun abi Genişletmek için tıkla ... Hiç deme kardeş her türlü sıkıntı.
Umur dağlar' Alıntı: Kendine zarar veriyorsun abi Genişletmek için tıkla ... Hiç deme kardeş her türlü sıkıntı.
achambo Üye Umur dağlar' Alıntı: Kendine zarar veriyorsun abi Genişletmek için tıkla ... +9888866354586954499589547899.....
Umur dağlar' Alıntı: Kendine zarar veriyorsun abi Genişletmek için tıkla ... +9888866354586954499589547899.....
hikmet366 Üye x-scarface' Alıntı: Bu dert de seni yer hikmet Genişletmek için tıkla ... bende mı çıksam 20 dk sonra gelsem
x-scarface' Alıntı: Bu dert de seni yer hikmet Genişletmek için tıkla ... bende mı çıksam 20 dk sonra gelsem
ozakin70 Üye 1STayTRue35' Alıntı: [h=4]Konu Bilgisi[/h]Şu anda 20 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 12 misafir) 1STayTRue35*, BYFECI, hikmet366, TheFenomen+, achambo, _YldzEnes_, Joker+ Genişletmek için tıkla ... Tapatalk tan girenler gozukmuyor heralde
1STayTRue35' Alıntı: [h=4]Konu Bilgisi[/h]Şu anda 20 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 12 misafir) 1STayTRue35*, BYFECI, hikmet366, TheFenomen+, achambo, _YldzEnes_, Joker+ Genişletmek için tıkla ... Tapatalk tan girenler gozukmuyor heralde
Umur dağlar Üye achambo' Alıntı: iyi geceler sabaha kalkamıcam ilüzyon yapın nana uyuyum Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim tatlı rüyalar
achambo' Alıntı: iyi geceler sabaha kalkamıcam ilüzyon yapın nana uyuyum Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim tatlı rüyalar
BYFECI Üye ozakin70' Alıntı: Iyi geceler noluyo lan milleti gonderiyos benim yatmam gerek kahve icip lokum yiyoruz Genişletmek için tıkla ... Kahve içtin, ne yatması ?
ozakin70' Alıntı: Iyi geceler noluyo lan milleti gonderiyos benim yatmam gerek kahve icip lokum yiyoruz Genişletmek için tıkla ... Kahve içtin, ne yatması ?