aras abi :op:
x-scarface Üye oooo ahmet baba da burda - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: aras abi Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye Tahir' Alıntı: Valla Sensei yengeye el kalkmaz Ama yinede sana karşı ayıp etmiş... Genişletmek için tıkla ... so?
Tahir' Alıntı: Valla Sensei yengeye el kalkmaz Ama yinede sana karşı ayıp etmiş... Genişletmek için tıkla ... so?
hikmet366 Üye -Akıncı' Alıntı: ahmet abi ban atcak sanirim bana Genişletmek için tıkla ... niye naptın
x-scarface Üye -Akıncı' Alıntı: ahmet abi ban atcak sanirim bana Genişletmek için tıkla ... Niye hayırdır kardeşim
Şehriyar Üye Tahir' Alıntı: Valla Sensei yengeye el kalkmaz Ama yinede sana karşı ayıp etmiş... Genişletmek için tıkla ... Daha anlatmadım bile be abi nerden anladın ayıp ettiğini
Tahir' Alıntı: Valla Sensei yengeye el kalkmaz Ama yinede sana karşı ayıp etmiş... Genişletmek için tıkla ... Daha anlatmadım bile be abi nerden anladın ayıp ettiğini
x-scarface Üye L-LumieRe' Alıntı: Selamlar. Hastayım yatıcam valla bi selam verip kaçayım dedim. İyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... Allah acil şifa versin hocam hayırlı geceler.
L-LumieRe' Alıntı: Selamlar. Hastayım yatıcam valla bi selam verip kaçayım dedim. İyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... Allah acil şifa versin hocam hayırlı geceler.
hikmet366 Üye L-LumieRe' Alıntı: Selamlar. Hastayım yatıcam valla bi selam verip kaçayım dedim. İyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... hoş geldin iyı geceler görüşürüz
L-LumieRe' Alıntı: Selamlar. Hastayım yatıcam valla bi selam verip kaçayım dedim. İyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... hoş geldin iyı geceler görüşürüz
KayraBey Üye x-scarface' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... -Akıncı' Alıntı: aras abi Genişletmek için tıkla ... x-scarface' Alıntı: oooo ahmet baba da burda - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Bu nedir ya!! öpüşen öpüşene
x-scarface' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... -Akıncı' Alıntı: aras abi Genişletmek için tıkla ... x-scarface' Alıntı: oooo ahmet baba da burda - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Bu nedir ya!! öpüşen öpüşene
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: Selamlar. Hastayım yatıcam valla bi selam verip kaçayım dedim. İyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... Allah şifa kardeşim, kib
L-LumieRe' Alıntı: Selamlar. Hastayım yatıcam valla bi selam verip kaçayım dedim. İyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... Allah şifa kardeşim, kib
KayraBey Üye Şehriyar' Alıntı: Daha anlatmadım bile be abi nerden anladın ayıp ettiğini Genişletmek için tıkla ... Anlat Sensei Spartacus.Özel değilse tabi
Şehriyar' Alıntı: Daha anlatmadım bile be abi nerden anladın ayıp ettiğini Genişletmek için tıkla ... Anlat Sensei Spartacus.Özel değilse tabi
OttomaN TigeR Üye Tahir' Alıntı: Bu nedir ya!! öpüşen öpüşene Genişletmek için tıkla ... Sivas haberini okudun mu?