Gidip biraz ders çalışayım hepinize iyi geceler abilerim :bye2: bu saattemi
hikmet366 Üye Joker' Alıntı: Gidip biraz ders çalışayım hepinize iyi geceler abilerim Genişletmek için tıkla ... bu saattemi
Joker' Alıntı: Gidip biraz ders çalışayım hepinize iyi geceler abilerim Genişletmek için tıkla ... bu saattemi
OttomaN TigeR Üye Joker' Alıntı: Gidip biraz ders çalışayım hepinize iyi geceler abilerim Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye hikmet366' Alıntı: telefon ses veriyo şarj bitiyor hikmet diyor. Genişletmek için tıkla ... ekmanen ver ki şarjı karnı doysun.
hikmet366' Alıntı: telefon ses veriyo şarj bitiyor hikmet diyor. Genişletmek için tıkla ... ekmanen ver ki şarjı karnı doysun.
hikmet366 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ekmanen ver ki şarjı karnı doysun. Genişletmek için tıkla ... 2.ci uyarı verdı takim barı karmi doysun
OttomaN TigeR' Alıntı: ekmanen ver ki şarjı karnı doysun. Genişletmek için tıkla ... 2.ci uyarı verdı takim barı karmi doysun
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: burak ders calisma kandirma bizi Genişletmek için tıkla ... Çalışmam lazım haftaya sınav var hadi Allah'a emanet olun
-Akıncı' Alıntı: burak ders calisma kandirma bizi Genişletmek için tıkla ... Çalışmam lazım haftaya sınav var hadi Allah'a emanet olun
hikmet366 Üye Joker' Alıntı: Çalışmam lazım haftaya sınav var hadi Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... güle güle iyi geceler
Joker' Alıntı: Çalışmam lazım haftaya sınav var hadi Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... güle güle iyi geceler
x-scarface Üye Üüüf bi mola verdim kaç sayfa atlamış Gelenler hoş geldiniz gidenlere Allah rahatlık versin
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Üüüf bi mola verdim kaç sayfa atlamış Gelenler hoş geldiniz gidenlere Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ...
x-scarface' Alıntı: Üüüf bi mola verdim kaç sayfa atlamış Gelenler hoş geldiniz gidenlere Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ...
hikmet366 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bu tür smileyleri sayfa yenilemek için kullanırım Genişletmek için tıkla ... hortlatmak için yani - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Üüüf bi mola verdim kaç sayfa atlamış Gelenler hoş geldiniz gidenlere Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... tekrar dan hoş geldin
OttomaN TigeR' Alıntı: bu tür smileyleri sayfa yenilemek için kullanırım Genişletmek için tıkla ... hortlatmak için yani - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Üüüf bi mola verdim kaç sayfa atlamış Gelenler hoş geldiniz gidenlere Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... tekrar dan hoş geldin
KayraBey Üye Şehriyar' Alıntı: Kiz arkadasim bozdu abi Genişletmek için tıkla ... Valla Sensei yengeye el kalkmaz Ama yinede sana karşı ayıp etmiş...
Şehriyar' Alıntı: Kiz arkadasim bozdu abi Genişletmek için tıkla ... Valla Sensei yengeye el kalkmaz Ama yinede sana karşı ayıp etmiş...