ismail
Üye
Arada kalma seç birisini Ismailya ıngilizce ya Türkçe gerçekten çok kötü oluyor böyle kirleniyor dil
Evet farkındayım abi ama oluyo böyle istemdışı

okuduğum capslerdir odur budur unutuyom

Arada kalma seç birisini Ismailya ıngilizce ya Türkçe gerçekten çok kötü oluyor böyle kirleniyor dil

Ömer sen Fenerliymişsin
Onun haricinde seni çok seviyorum bi arkadaş olarakaril:
.takımları takmamak lazım bu durumlarda
ayrıca o smiley böyle

İngilizcemi ki söyleyiş yazılış ayrımı olsun lağn
söyleyişte öyle yazı dilinde böyle. Daha doğrusu farklı bölgelerdeki ağızlara göre de değişebilir
Tek dil Tek Türkçe Tek vatan şehitler ölme... 
Ömer sen Fenerliymişsin
Onun haricinde seni çok seviyorum bi arkadaş olarak![]()
aynı şekilde sen ve daha birçok tertemiz arkadaşta dahil. Aras'ı da dahil etsek mi ki 
artık ben varım ezdirmem seni ömere cevap yazın laaağn
sorun değil taa yazdan beri alışığım kalabalıga, ilgisizlige , özellikle bu konu da![]()

İngilizcemi ki söyleyiş yazılış ayrımı olsun lağnTek dil Tek Türkçe Tek vatan şehitler ölme...
![]()

artık ben varım ezdirmem seni ömere cevap yazın laaağn![]()

Ömer sevilmez mi beaynı şekilde sen ve daha birçok tertemiz arkadaşta dahil. Aras'ı da dahil etsek mi ki
![]()

koyu fenerbahçeliyim.takımları takmamak lazım bu durumlarda
ayrıca o smiley böyle
![]()
![]()
ben Trabzonsporlu olunca doğal olarak feneri sevmeme gibi bi durumum var ama dediğin gibi arkadaşımın takımını takmam ve tartışmaya girmem zarar gelmesin diye arkadaşlığa 
Aras'ı da dahil etsek mi ki![]()

Ömer sevilmez mi beaynı şekilde sen ve daha birçok tertemiz arkadaşta dahil. Aras'ı da dahil etsek mi ki
![]()

İngilizcemi ki söyleyiş yazılış ayrımı olsun lağnTek dil Tek Türkçe Tek vatan şehitler ölme...
![]()

![]()

La öyle demek istemedim aslında öyle anlayacağını biliyordum. Mesela söylerken Tarığı dersin ama yazım da Tarık'ı olarak yazılır bu onun gibi bişey![]()

bu saate kadar uyanık kaldığım için mutluyum sınavlar yarın başlıyor kötüyüm salı hz. Muhammedin hayatı yarışması var ben daha kitabın yarısını okudum ve kuponum yattısen nasılsın
![]()
Bi yanda sanırım iddia kuponu diğer yanda peygamberimiz var aynı cümlede. Kayahanım haddime değil muhakka ama gerçekten hayır gelmez oradan kazanılacak paradan
umarım yanlış anlamazsın
Düzelttimben Trabzonsporlu olunca doğal olarak feneri sevmeme gibi bi durumum var ama dediğin gibi arkadaşımın takımını takmam ve tartışmaya girmem zarar gelmesin diye arkadaşlığa
![]()