Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye

Arada kalma seç birisini Ismail :oke: ya ıngilizce ya Türkçe gerçekten çok kötü oluyor böyle kirleniyor dil

Evet farkındayım abi ama oluyo böyle istemdışı :(
okuduğum capslerdir odur budur unutuyom :(

codblackops2

codblackops2

Üye
x-scarface

x-scarface

Üye

:nono: söyleyişte öyle yazı dilinde böyle. Daha doğrusu farklı bölgelerdeki ağızlara göre de değişebilir
İngilizcemi ki söyleyiş yazılış ayrımı olsun lağn :zzz: Tek dil Tek Türkçe Tek vatan şehitler ölme... :ehe

CABBAR

CABBAR

Üye

:pro: Ömer sen Fenerliymişsin :)
Onun haricinde seni çok seviyorum bi arkadaş olarak :sarıl:

Ömer sevilmez mi be :sarıl: aynı şekilde sen ve daha birçok tertemiz arkadaşta dahil. Aras'ı da dahil etsek mi ki :kro2:

ismail

ismail

Üye

koyu fenerbahçeliyim :ehe.takımları takmamak lazım bu durumlarda :p ayrıca o smiley böyle :sarıl: :hih:

Düzelttim :zzz: ben Trabzonsporlu olunca doğal olarak feneri sevmeme gibi bi durumum var ama dediğin gibi arkadaşımın takımını takmam ve tartışmaya girmem zarar gelmesin diye arkadaşlığa :)

CABBAR

CABBAR

Üye

İngilizcemi ki söyleyiş yazılış ayrımı olsun lağn :zzz: Tek dil Tek Türkçe Tek vatan şehitler ölme... :ehe

La öyle demek istemedim aslında öyle anlayacağını biliyordum. Mesela söylerken Tarığı dersin ama yazım da Tarık'ı olarak yazılır bu onun gibi bişey :oke:

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
CABBAR

CABBAR

Üye

bu saate kadar uyanık kaldığım için mutluyum sınavlar yarın başlıyor kötüyüm salı hz. Muhammedin hayatı yarışması var ben daha kitabın yarısını okudum ve kuponum yattı :zzz: sen nasılsın :)

Çelişkiye bak :) Bi yanda sanırım iddia kuponu diğer yanda peygamberimiz var aynı cümlede. Kayahanım haddime değil muhakka ama gerçekten hayır gelmez oradan kazanılacak paradan :tebessüm: umarım yanlış anlamazsın

ismail

ismail

Üye
Bir dosttan mesajınız var :)

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
codblackops2

codblackops2

Üye

Düzelttim :zzz: ben Trabzonsporlu olunca doğal olarak feneri sevmeme gibi bi durumum var ama dediğin gibi arkadaşımın takımını takmam ve tartışmaya girmem zarar gelmesin diye arkadaşlığa :)

zaten türkiyede ki takımlarin neredeyse tamaminda bi fb düşmanlıgı var :zzz:

x-scarface

x-scarface

Üye
Bana birşey yazıpta cevap bekleyen varsa :bilmm

ismail

ismail

Üye
Aykut abi bi çık sonra yeniden gir düzelir :)

Üst Alt