Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye

Dimi misal biri gelse konuşmadan önce dese ki ben ateistim herkes ona böyle kötü gözle bakar halbuki ne olmus yani oda insan niye hor görüyorsun ki .

neye inandıklarnı bilmiyorlar derken çoğunun dahs marxtan engelsten haberi yok altı boş boyuna tantana yapıyorlar onu diyorum ama cidden bazılar sağlam yani

Black-killing

Black-killing

Üye
Sonra lafa gelince ben müslümanım eee nerde kaldı senin müslümanlığın o müslümanlık adam ayrımı mı yap diyo islamda hoşgörü vardır hoşgörü.Belki o ateist olan adam müslüman olmayı düşünüyordu sırf sen öyle kötü baktığın için müslüman olmayacak belki de

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Dimi misal biri gelse konuşmadan önce dese ki ben ateistim herkes ona böyle kötü gözle bakar halbuki ne olmus yani oda insan niye hor görüyorsun ki .

Hor görmek değil yada kötü gözle bakmak değil sadece içinde Allah korkusu olmayan insandan çekinirim o kadar :oke:

Black-killing

Black-killing

Üye
Tamamda ben sana dememistim ama neyse

Black-killing

Black-killing

Üye
Kendini niye yalnız hissediyorsun?
Allah, hiç yarattığı kulu yalnız bırakır mı?
- Hz. Mevlana

Ne güzel demiş ama değil mi ?

BreakerZote

BreakerZote

Üye
A Takımına Döndü Burası

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
yok bu perdeyi daha fazla tutamayacağım
:perde:1

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Suan Avrupa'daki Insanlar Turk'lere Arap Gozuyle Bakiyorlar ..

Ve Sahit Oldugum Kadari Ile Artik Muslumanlara Iste Vermiyorlar Kolay Kolay ..

Verene Kadarda Insanliktan Cikariyorlar Adami ..

Neden .? Cunku Muslumanlar Hristiyanlara, Yahudilere, Ateistlere, Zerdustlere Farkli Bir Gozle Bakiyorlaarr ..

Ben Kendim Avrupa'da Hristiyanlarin Ulkesinde Yasiyorumm .. Ben Hristiyan Ve Diger Inanclarla Dalga Geciyorsam ..

Adamlarda Beni Ulkelerine Almasinlar O Zamann .. Ama Adamlar Saygili Her Dine Her Goruse ..

Kesinlikkle Din, Dil Ayrimi Yok .. Olmasida Cok Yanlis ..

Üst Alt