OttomaN TigeR
Üye
Hayatı çok ciddiye almayın
Bakarsın bugün perde bir ?
Yarın yerle bir
vuuu şimdi serin bir rüzgar esti, sözde bir sitem gizli, bu sitem dilde mi yoksa kalpten miydi?

Hayatı çok ciddiye almayın
Bakarsın bugün perde bir ?
Yarın yerle bir

ulan ne günlerdi hee ben bi halaybaşı yapardım onbeş yirmi kişi kopardık birinin derdi olurdu çat durur hemen dinlerdik sahura kadar yardırırdık burda

bunu necom kardeşimiz paylaşmış buradan ona saygılar.
mehmet bey köpeğinin tasmasından tutmuş
yolda giderken, hoşlanmadığı bir komşusuyla
karşılaştı. Komşu sordu :
-bu eşekle nereye gidiyorsun?
-yahu bu köpek be, diye tersledi mehmet bey.
Köpekle eşeği birbirinden ayıramıyor musun?
Komşu aldırışsız :
-ben köpekle konuşuyorum.
Sen ne diye söze karışıyorsun.![]()
vuuu şimdi serin bir rüzgar esti, sözde bir sitem gizli, bu sitem dilde mi yoksa kalpten miydi?![]()

ulan ne günlerdi hee ben bi halaybaşı yapardım onbeş yirmi kişi kopardık birinin derdi olurdu çat durur hemen dinlerdik sahura kadar yardırırdık burda

İnan söyleyeceğim çok kelam var aslında ama ben yine susmayı tercih etmek istiyorum.. Sen bakma bana yahu, yaşamadığım için nerden bileyim ki ben? Sadece senin iyiliğini istiyorum o kadar. Sabret, nasılsa biz de onlar gibi kurtulacağız elbet.
- - - Eklendi - - -
İnan söyleyeceğim çok kelam var aslında ama ben yine susmayı tercih etmek istiyorum.. Sen bakma bana yahu, yaşamadığım için nerden bileyim ki ben? Sadece senin iyiliğini istiyorum o kadar. Sabret, nasılsa biz de onlar gibi kurtulacağız elbet.
Benim şuanki bakış açım;![]()

demi bende otururdum halka yapardık![]()

redhack manyaklar yani müdavimlerinin çoğu neye inandığını bilmiyor ama bazıları gerçekten sağlam gerçi marksizmi gerçekten yaşayan rosa luxemburg tan soonra görülmedi ya neyse...
Size Bir Sır İsmail'de RedHacker İçin Çalışıyor![]()
Insanlari Inanclari Ile Yargilayan Insanlari 'Hic' Anlamiyorum ..
doğru diyorsun silkelerim böyle perdeyi ben.
Boşversene Abi Bitmesin O Perdeler Hiç

Kel
Aha ben de kelim 
Valla abim ya o insanlar başka insanlardı o güzel sohbetler falan anlatılmaz yaşanır...
çok haklısın