İyi geceler geceler gökhan :bye2: - - - Eklendi - - - düşünmekle olsaydı o işler
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: iyi geceler ozi nassın Genişletmek için tıkla ... İyidir Arsa ağabeyciğim sen nasılsın
x-scarface' Alıntı: iyi geceler ozi nassın Genişletmek için tıkla ... İyidir Arsa ağabeyciğim sen nasılsın
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: İyidir Arsa ağabeyciğim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... insanın adıyla dalga geçilmez ulan şükür iyiyim çat pat işte.
Kabız Civciv' Alıntı: İyidir Arsa ağabeyciğim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... insanın adıyla dalga geçilmez ulan şükür iyiyim çat pat işte.
jackalmami Üye Biri benim kutlamalardaki konunun kimler tarafından okunduğunu buraya kopyalayabilir mi?
x-scarface Üye .Behzat Ç.' Alıntı: aras yazdım bunu kardeşim Genişletmek için tıkla ... yook senı hariç tutmamın sebebi keyifsizsin zaten bugün biliyom ondan. - - - Eklendi - - - Boyabatlı57' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... ve aleykùm selam
.Behzat Ç.' Alıntı: aras yazdım bunu kardeşim Genişletmek için tıkla ... yook senı hariç tutmamın sebebi keyifsizsin zaten bugün biliyom ondan. - - - Eklendi - - - Boyabatlı57' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... ve aleykùm selam
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: insanın adıyla dalga geçilmez ulan şükür iyiyim çat pat işte. Genişletmek için tıkla ... Boşver yaa sen de benimkiyle dalga geç mesela ismimi tersten yaz bakalım ilk hece sana ne anlatıyo
x-scarface' Alıntı: insanın adıyla dalga geçilmez ulan şükür iyiyim çat pat işte. Genişletmek için tıkla ... Boşver yaa sen de benimkiyle dalga geç mesela ismimi tersten yaz bakalım ilk hece sana ne anlatıyo
x-scarface Üye Boyabatlı57' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... ve aleykùm selam - - - Eklendi - - - Boyabatlı57' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... ve aleykùm selam
Boyabatlı57' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... ve aleykùm selam - - - Eklendi - - - Boyabatlı57' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... ve aleykùm selam
.Behzat Ç. Üye [ENGİN], paradox07, uuncu, KayraBey, jackalmami, Kingmortall, AHMED..., Metin bide ben - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: yook senı hariç tutmamın sebebi keyifsizsin zaten bugün biliyom ondan. - - - Eklendi - - - ve aleykùm selam Genişletmek için tıkla ... sen benim keyifli olduğumu gördün mü hiç
[ENGİN], paradox07, uuncu, KayraBey, jackalmami, Kingmortall, AHMED..., Metin bide ben - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: yook senı hariç tutmamın sebebi keyifsizsin zaten bugün biliyom ondan. - - - Eklendi - - - ve aleykùm selam Genişletmek için tıkla ... sen benim keyifli olduğumu gördün mü hiç
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Boşver yaa sen de benimkiyle dalga geç mesela ismimi tersten yaz bakalım ilk hece sana ne anlatıyo Genişletmek için tıkla ... ben geçmem olum sende geçersen o senin terbiyesizliğin
Kabız Civciv' Alıntı: Boşver yaa sen de benimkiyle dalga geç mesela ismimi tersten yaz bakalım ilk hece sana ne anlatıyo Genişletmek için tıkla ... ben geçmem olum sende geçersen o senin terbiyesizliğin
.Behzat Ç. Üye Boyabatlı57' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Tamam sağolasın Genişletmek için tıkla ... rica ederim.
Boyabatlı57' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Tamam sağolasın Genişletmek için tıkla ... rica ederim.
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: ben geçmem olum sende geçersen o senin terbiyesizliğin Genişletmek için tıkla ...
x-scarface' Alıntı: ben geçmem olum sende geçersen o senin terbiyesizliğin Genişletmek için tıkla ...
.Behzat Ç. Üye x-scarface' Alıntı: ne bilem birgün görürüz insallah ağa. Genişletmek için tıkla ... dünyanın sonu gelirse tabi
x-scarface' Alıntı: ne bilem birgün görürüz insallah ağa. Genişletmek için tıkla ... dünyanın sonu gelirse tabi