Selamün aleyküm gençler ve geçler :pro: aleykümselam
.Behzat Ç. Üye jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm gençler ve geçler Genişletmek için tıkla ... aleykümselam
.Behzat Ç. Üye jackalmami' Alıntı: Nasılsın, iyi misin? Genişletmek için tıkla ... nasıl olmam gerekiyor sen söyle
x-scarface Üye keyifler nasıl? (emre hariç) - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: aleyküm selam arsa nasılsın eyi misin? Genişletmek için tıkla ... arsa mı
keyifler nasıl? (emre hariç) - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: aleyküm selam arsa nasılsın eyi misin? Genişletmek için tıkla ... arsa mı
x-scarface Üye jackalmami' Alıntı: pardon Aras Genişletmek için tıkla ... hamd olsun hacım seni sormalı?
.Behzat Ç. Üye Kingmortall' Alıntı: ben yatıyorum hacılar iyi geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kadınım.
Kingmortall' Alıntı: ben yatıyorum hacılar iyi geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kadınım.
x-scarface Üye Kingmortall' Alıntı: ben yatıyorum hacılar iyi geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin gökhan
Kingmortall' Alıntı: ben yatıyorum hacılar iyi geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin gökhan
.Behzat Ç. Üye .Behzat Ç.' Alıntı: iyi geceler kadınım. Genişletmek için tıkla ... pardon uçtum ben ya
x-scarface Üye jackalmami' Alıntı: iyi geceler oğuzhan Benim keyfim idare eder işte, kötü olsa da iyiyim.. Genişletmek için tıkla ... iyi düşünelim iyi olsun.
jackalmami' Alıntı: iyi geceler oğuzhan Benim keyfim idare eder işte, kötü olsa da iyiyim.. Genişletmek için tıkla ... iyi düşünelim iyi olsun.