codblackops2
Üye
4 Gün Önce Denize Gitmiştim Enfeksion Kapmısım Yani Faranjit Kandaki Mikroplar Temizlenmediği Sürece Ateşim Düşmek Bilmeyecek Anlaşılan
Geçmiş olsun dedim ama görmedin galiba tekrardan geçmiş olsun
4 Gün Önce Denize Gitmiştim Enfeksion Kapmısım Yani Faranjit Kandaki Mikroplar Temizlenmediği Sürece Ateşim Düşmek Bilmeyecek Anlaşılan
bencede git iyi geceler
- - - Eklendi - - -
hım anladım valla dikkat et kendine

Tarla domatesim karpuzum üzümüm var alcan mı kaç kilo vereyim abla?
Ben gitsemmi acaba
- - - Eklendi - - -
Ne oldun
Geçmiş olsun dedim ama görmedin galiba tekrardan geçmiş olsun

Şunu belirteyim. açıkca hatta söyleyim ben türk kürt ayrımı yapan birisi değilim. hatta çok karşıyım. benim gözümde Türk de 1 arab da 1 kürt de 1 . kafatasçılığa çok karşıyım. ama Mazlum Somer açıkca pkk propaganda sı yapıyor çok belli. Eğer gerçekten öyle olmasaydı Pkk nın Ermeni Asala örgütü olduğunu bile bile Kürtlerin hakkını savunuyor demezdi. .
Sadece demek istediğim. ''Allah katında ırkların üstünlüğü değil takvanın üstünlüğü vardır.''
Şunu belirteyim. açıkca hatta söyleyim ben türk kürt ayrımı yapan birisi değilim. hatta çok karşıyım. benim gözümde Türk de 1 arab da 1 kürt de 1 . kafatasçılığa çok karşıyım. ama Mazlum Somer açıkca pkk propaganda sı yapıyor çok belli. Eğer gerçekten öyle olmasaydı Pkk nın Ermeni Asala örgütü olduğunu bile bile Kürtlerin hakkını savunuyor demezdi. .
Sadece demek istediğim. ''Allah katında ırkların üstünlüğü değil takvanın üstünlüğü vardır.''

Furkan tam senin mesaja cevap yazıyordum konu locked

için buruk. Hüzünlüyüm bi kaç saattir
Gördüm Ömerim İlk Geldiğinde Yazmıştım Sağolasın Tekrar Tekrar![]()

Başka Soru Varmı![]()
düşündüm ve yok sanırımm
bencede git iyi geceler
- - - Eklendi - - -
hım anladım valla dikkat et kendine

hangi mesaj abi
Neden ne oldu ki

bilmiyorum. Arkadaşlarımı özledim galiba![]()
düşündüm ve yok sanırımm

zaza konusu

http://www.maxicep.com/haber-kosesi...in-pkklilar-heryeri-isqal-ettiler-671858.html
Sonuna kadar haklısın..
Yanlış anlamayın ama orda nerde pkk propagandası yapıyor göremedim veya gözümdenmi kaçtı anlamadım![]()