Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye

4 Gün Önce Denize Gitmiştim Enfeksion Kapmısım Yani Faranjit Kandaki Mikroplar Temizlenmediği Sürece Ateşim Düşmek Bilmeyecek Anlaşılan

Geçmiş olsun dedim ama görmedin galiba tekrardan geçmiş olsun

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Şunu belirteyim. açıkca hatta söyleyim ben türk kürt ayrımı yapan birisi değilim. hatta çok karşıyım. benim gözümde Türk de 1 arab da 1 kürt de 1 . kafatasçılığa çok karşıyım. ama Mazlum Somer açıkca pkk propaganda sı yapıyor çok belli. Eğer gerçekten öyle olmasaydı Pkk nın Ermeni Asala örgütü olduğunu bile bile Kürtlerin hakkını savunuyor demezdi. .

Sadece demek istediğim. ''Allah katında ırkların üstünlüğü değil takvanın üstünlüğü vardır.''

katılıyorum kardeşim

codblackops2

codblackops2

Üye

Şunu belirteyim. açıkca hatta söyleyim ben türk kürt ayrımı yapan birisi değilim. hatta çok karşıyım. benim gözümde Türk de 1 arab da 1 kürt de 1 . kafatasçılığa çok karşıyım. ama Mazlum Somer açıkca pkk propaganda sı yapıyor çok belli. Eğer gerçekten öyle olmasaydı Pkk nın Ermeni Asala örgütü olduğunu bile bile Kürtlerin hakkını savunuyor demezdi. .

Sadece demek istediğim. ''Allah katında ırkların üstünlüğü değil takvanın üstünlüğü vardır.''

Sonuna kadar haklısın..

Yanlış anlamayın ama orda nerde pkk propagandası yapıyor göremedim veya gözümdenmi kaçtı anlamadım :allalla:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:pro2:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
evet size iyi geceler dostlar benden bu kadar sağlıcakla kalın. :bye:

Üst Alt