Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

otostopçu

otostopçu

Üye
selamün aleyküm iyi akşamlar nasılsınız

MrTech

MrTech

Üye
:kop:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
şu an çok kötüyüm, başım dönüyor. Ameliyattan önce de böyleydi. Endişe etmeli miyim?

ben doktor değilim. ama onların arasında pek çok şey öğrendim tabi. ameliyat sonrası bir müddet daha bu tür belirtiler normal. yorgunluk ve sıcaktan dolayı ter kaybı tansiyon düşüklüğüne neden olabilir. ayran iç veya yoğurt varsa kendine tuzlu ayran yap. yatağa uzan ve ayaklarının altına yastık koy. ayakların havada kalsın. rahatlamaya yakın uyu ve dinlen. geçmiş olsun.

BlackNinja03

BlackNinja03

Üye
İyi geceler abilrtim , sblslsrım Ben kaçar ramazanda bol bol görüşürüz inş.
:)

MasteLaa

MasteLaa

Üye

ben doktor değilim. ama onların arasında pek çok şey öğrendim tabi. ameliyat sonrası bir müddet daha bu tür belirtiler normal. yorgunluk ve sıcaktan dolayı ter kaybı tansiyon düşüklüğüne neden olabilir. ayran iç veya yoğurt varsa kendine tuzlu ayran yap. yatağa uzan ve ayaklarının altına yastık koy. ayakların havada kalsın. rahatlamaya yakın uyu ve dinlen. geçmiş olsun.
Hah kuzum şükür yetiştin kaybediyorduk Furkan'ı somuru:

- - - Eklendi - - -

İyi geceler abilrtim , sblslsrım Ben kaçar ramazanda bol bol görüşürüz inş.
:)
İnşallah kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

Nasılsın ?

MrTech

MrTech

Üye
|-)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Tansiyon düşüklüğü yaz aylarında çok sık yaşanır arkadaşlar. Yoğun sıcak ve nemden dolayı vücut sürekli ter atar. Sadece su içmeniz yetmez. Kola vs. hiç yetmez. Evde mutlaka ayran bulundurun. Dışarda gezerken ayran tüketmeye özen gösterin. Tansiyon düşüklüğü kendini dikkat kaybı, baş dönmesi ve panik hissiyle belli eder. Olabildiğince sakin olun ve bol tuzlu ayran için. ;)

otostopçu

otostopçu

Üye
iyidir metro 2033 denen oyun hata veriyo onu düzeltmeye çalışıyorum
sen nasılsın neler yapıyorsun mastelaa :tebessüm:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Herkese iyi geceler güzel sitenin güzel insanları sizi seviyorum tatlı rüyalar :tebessüm:

StunnerDead

StunnerDead

Üye
buyrun arkadaşlar

Ayrıca sucuk da şahin sucukları yani adi sucuk değil hepinize ikramım olsun :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tansiyon düşüklüğü yaz aylarında çok sık yaşanır arkadaşlar. Yoğun sıcak ve nemden dolayı vücut sürekli ter atar. Sadece su içmeniz yetmez. Kola vs. hiç yetmez. Evde mutlaka ayran bulundurun. Dışarda gezerken ayran tüketmeye özen gösterin. Tansiyon düşüklüğü kendini dikkat kaybı, baş dönmesi ve panik hissiyle belli eder. Olabildiğince sakin olun ve bol tuzlu ayran için. ;)
Ellerine sağlık kuzum teşekkürler..Okumadan gitmeyeyim dedim :tebessüm: İyi geceler :)

Üst Alt