Hoş geldin kardeşimselamün aleyküm iyi akşamlar nasılsınız

Murat abim nereye gitti
öğretmen yanlış biliyor demek ki.
- - - Eklendi - - -
yar bana medet

şu an çok kötüyüm, başım dönüyor. Ameliyattan önce de böyleydi. Endişe etmeli miyim?
Hah kuzum şükür yetiştin kaybediyorduk Furkan'ı
ben doktor değilim. ama onların arasında pek çok şey öğrendim tabi. ameliyat sonrası bir müddet daha bu tür belirtiler normal. yorgunluk ve sıcaktan dolayı ter kaybı tansiyon düşüklüğüne neden olabilir. ayran iç veya yoğurt varsa kendine tuzlu ayran yap. yatağa uzan ve ayaklarının altına yastık koy. ayakların havada kalsın. rahatlamaya yakın uyu ve dinlen. geçmiş olsun.

İnşallah kardeşimİyi geceler abilrtim , sblslsrım Ben kaçar ramazanda bol bol görüşürüz inş.
![]()

Nasılsın ?hoşbulduk![]()
![]()
İyi geceler abilrtim , sblslsrım Ben kaçar ramazanda bol bol görüşürüz inş.
![]()
Herkese iyi geceler güzel sitenin güzel insanları sizi seviyorum tatlı rüyalar![]()
Ellerine sağlık kuzum teşekkürler..Okumadan gitmeyeyim dedimTansiyon düşüklüğü yaz aylarında çok sık yaşanır arkadaşlar. Yoğun sıcak ve nemden dolayı vücut sürekli ter atar. Sadece su içmeniz yetmez. Kola vs. hiç yetmez. Evde mutlaka ayran bulundurun. Dışarda gezerken ayran tüketmeye özen gösterin. Tansiyon düşüklüğü kendini dikkat kaybı, baş dönmesi ve panik hissiyle belli eder. Olabildiğince sakin olun ve bol tuzlu ayran için.![]()
İyi geceler 
Herkese iyi geceler güzel sitenin güzel insanları sizi seviyorum tatlı rüyalar![]()

buyrun arkadaşlar
Ayrıca sucuk da şahin sucukları yani adi sucuk değil hepinize ikramım olsun![]()

Bir türlü gidemedim şunu ta tadayım da öyle gideyim kardeşim ellerine sağlıkbuyrun arkadaşlar
Ayrıca sucuk da şahin sucukları yani adi sucuk değil hepinize ikramım olsun![]()

Beni de mi vuruyorsun
nereye![]()