Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Nasıl gidiyo :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Eski adına dön bence .. Oylama başlatalım :D Kabız civciv diyenler ve cırcır civciv diyenler ;)

- - - Eklendi - - -

Allah'a şükür seni sormalı dostum :)

iyi böyle :D hem nick değiştirme hakkım da bitti zaten

doctorrr

doctorrr

Üye

birisiyle bayağı tartışmıştım zaten nişanlısının telefonuna mı ne yüklücekmiş sanırım ben nasıl yükleyeyim bunu demişti :hmmm

- - - Eklendi - - -

evet :oke:

yapma abi böyle şeyler cfw sonuçta herkese hitab etmesi lazım dimi :)

MrTech

MrTech

Üye

birisiyle bayağı tartışmıştım zaten nişanlısının telefonuna mı ne yüklücekmiş sanırım ben nasıl yükleyeyim bunu demişti :hmmm

- - - Eklendi - - -

evet :oke:

kardes ramboya sordum yardımcı olmadı sana bi kac soru sorsam yardımci olur musun

- - - Eklendi - - -

Hayırdır ?? :)

- - - Eklendi - - -

Abi ne yapmışın sen kabız civciv den çıkmayacaktın.. :D Şu anda batağa sürükleniyorsun haberin yok .. Adminlere felan yalvarsan cırcır olurum felan diye belki izin verirler :hmmm

:ehe :ehe :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

yapma abi böyle şeyler cfw sonuçta herkese hitab etmesi lazım dimi :)

ne alakası var zaten kabız civciv ismi bir tek açılış ve kapanış ekranında vardı başka yerde yoktu adamınki saçma bir inattı sadece zaten bu nickte sıkıntı yaratıyodu bazı kendini bilmezler dalga geçmeye çalışıyolardı bir keresinde patladım artık pm attım ozan abiye nickim değişti hem onlar hem ben rahatladık

MasteLaa

MasteLaa

Üye
doctorrr

doctorrr

Üye

,Hocam sen forumda yeni misin 2 gündür karşıma hep profilin çıkıyor :)

Malum deprem oldu :) (Madonna değil) Sahici :ehe

:hmmm yok ta buralara yeni geliyorum

- - - Eklendi - - -

ne alakası var zaten kabız civciv ismi bir tek açılış ve kapanış ekranında vardı başka yerde yoktu adamınki saçma bir inattı sadece zaten bu nickte sıkıntı yaratıyodu bazı kendini bilmezler dalga geçmeye çalışıyolardı bir keresinde patladım artık pm attım ozan abiye nickim değişti hem onlar hem ben rahatladık

iyi :tebessüm:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
selam

SHS

SHS

Üye
:hmmm

Üst Alt