MrTech
Üye
iyiydi böyle yaa![]()
kardes sen cfw mi yapıyon ?
iyiydi böyle yaa![]()
iyiydi böyle yaa![]()
Kabız civciv diyenler ve cırcır civciv diyenler Nasıl gidiyo![]()

Eski adına dön bence .. Oylama başlatalımKabız civciv diyenler ve cırcır civciv diyenler
![]()

birisiyle bayağı tartışmıştım zaten nişanlısının telefonuna mı ne yüklücekmiş sanırım ben nasıl yükleyeyim bunu demişti
kabız ciciv diye cfw çıkarmışın ya arkadaş elalem rpm edition promod belle ne bileyim tck falan gidiyor sen kabız civciv başlığa bakaraktan konuya girmem ha![]()

kardes sen cfw mi yapıyon ?

Allah'a şükür seni sormalı dostum![]()
Bugün biraz salantılı amma.. 
Eski adına dön bence .. Oylama başlatalımKabız civciv diyenler ve cırcır civciv diyenler
- - - Eklendi - - -
Allah'a şükür seni sormalı dostum![]()
hem nick değiştirme hakkım da bitti zaten
birisiyle bayağı tartışmıştım zaten nişanlısının telefonuna mı ne yüklücekmiş sanırım ben nasıl yükleyeyim bunu demişti
- - - Eklendi - - -
evet![]()

Hayırdır ??
Şükürler olsun geçinip gidiyoruzBugün biraz salantılı amma..
![]()

iyi böylehem nick değiştirme hakkım da bitti zaten
Şu anda batağa sürükleniyorsun haberin yok .. Adminlere felan yalvarsan cırcır olurum felan diye belki izin verirler 
- - - Eklendi - - -
evet![]()
Hayırdır ??
- - - Eklendi - - -
Abi ne yapmışın sen kabız civciv den çıkmayacaktın..Şu anda batağa sürükleniyorsun haberin yok .. Adminlere felan yalvarsan cırcır olurum felan diye belki izin verirler
![]()

yapma abi böyle şeyler cfw sonuçta herkese hitab etmesi lazım dimi![]()
yapma abi böyle şeyler cfw sonuçta herkese hitab etmesi lazım dimi![]()
Hayırdır ??
(Madonna değil) Sahici 
tabi yardımcı olurumkardes ramboya sordum yardımcı olmadı sana bi kac soru sorsam yardımci olur musun
- - - Eklendi - - -
![]()
![]()
![]()

,Hocam sen forumda yeni misin 2 gündür karşıma hep profilin çıkıyor
Malum deprem oldu(Madonna değil) Sahici
![]()

,Hocam sen forumda yeni misin 2 gündür karşıma hep profilin çıkıyor![]()
Malum deprem oldu(Madonna değil) Sahici
![]()
yok ta buralara yeni geliyorum
ne alakası var zaten kabız civciv ismi bir tek açılış ve kapanış ekranında vardı başka yerde yoktu adamınki saçma bir inattı sadece zaten bu nickte sıkıntı yaratıyodu bazı kendini bilmezler dalga geçmeye çalışıyolardı bir keresinde patladım artık pm attım ozan abiye nickim değişti hem onlar hem ben rahatladık

Hmm kardeş geçmiş olsun .. Şükretmek lazım can kaybı yok![]()

tabi yardımcı olurum![]()
Allah'a şükürler olsun ki herşey tam.. yok bir sakatlık![]()