selamünaleyküm hayırlı geceler a.s hoş geldin
haydaravısyon Üye m542tf' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... a.s hoş geldin
SHS Üye DiaBLoS' Alıntı: Aleykümselam Metincim ... Ben de çıkıyorum . Kendine iyi bak kardeşim . Genişletmek için tıkla ... sende kendine iyi bak, iyi geceler abi ----------Eklendi @ 02:26:07 ---------- Yazıldı @ 02:25:34 ---------- mstf_l' Alıntı: Hosgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum kardeşim
DiaBLoS' Alıntı: Aleykümselam Metincim ... Ben de çıkıyorum . Kendine iyi bak kardeşim . Genişletmek için tıkla ... sende kendine iyi bak, iyi geceler abi ----------Eklendi @ 02:26:07 ---------- Yazıldı @ 02:25:34 ---------- mstf_l' Alıntı: Hosgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum kardeşim
ultrAslan.sefer Üye mstf_l' Alıntı: iyi geceler hosgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın ? aydının neresinden
mstf_l' Alıntı: iyi geceler hosgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın ? aydının neresinden
mstf_l Üye aydın da mı oturuyorsun sen Tarif edeyim nazilli yolundan giderken sultanhisar var ya onun biraz ilerisinde yenipazar yol ayrımı var ordan gidiliyor yada dalama'dan biraz ileride
aydın da mı oturuyorsun sen Tarif edeyim nazilli yolundan giderken sultanhisar var ya onun biraz ilerisinde yenipazar yol ayrımı var ordan gidiliyor yada dalama'dan biraz ileride
mstf_l Üye ultrAslan.sefer' Alıntı: hayır didimdeyiz, anlattığın yerleri bilmiyorum hiç Genişletmek için tıkla ... o zaman gele gide ögrenirsin benim dedigim yerlerin hepsi merkezden daha ileride ki didime aydın merkez bile uzak
ultrAslan.sefer' Alıntı: hayır didimdeyiz, anlattığın yerleri bilmiyorum hiç Genişletmek için tıkla ... o zaman gele gide ögrenirsin benim dedigim yerlerin hepsi merkezden daha ileride ki didime aydın merkez bile uzak
haydaravısyon Üye m542tf' Alıntı: Günaydın Genişletmek için tıkla ... gün agırdı mı ----------Eklendi @ 05:57:26 ---------- Yazıldı @ 05:57:03 ---------- agırmış
m542tf' Alıntı: Günaydın Genişletmek için tıkla ... gün agırdı mı ----------Eklendi @ 05:57:26 ---------- Yazıldı @ 05:57:03 ---------- agırmış