:nargile:
haydaravısyon Üye mstf_l' Alıntı: selamün aleyküm beyler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoş geldin
mstf_l Üye slaw58' Alıntı: ben bi *ok yedim aşık oldum. off ulan offf Genişletmek için tıkla ... Dostum sakin ol aşık oldum diye üzülmen biraz garip sorun nedir ki
slaw58' Alıntı: ben bi *ok yedim aşık oldum. off ulan offf Genişletmek için tıkla ... Dostum sakin ol aşık oldum diye üzülmen biraz garip sorun nedir ki
Hasan Üye bildiğiniz resim düzenleme programı var mi nokianin orjinal programı calismiyo ----------Eklendi @ 00:48:26 ---------- Yazıldı @ 00:45:41 ---------- adam gibi resim boyutlandırma programı yok hepsi de dosyaları bozuyor
bildiğiniz resim düzenleme programı var mi nokianin orjinal programı calismiyo ----------Eklendi @ 00:48:26 ---------- Yazıldı @ 00:45:41 ---------- adam gibi resim boyutlandırma programı yok hepsi de dosyaları bozuyor
mstf_l Üye hasane51' Alıntı: bildiğiniz resim düzenleme programı var mi nokianin orjinal programı calismiyo ----------Eklendi @ 00:48:26 ---------- Yazıldı @ 00:45:41 ---------- adam gibi resim boyutlandırma programı yok hepsi de dosyaları bozuyor Genişletmek için tıkla ... Resizer diye birsey vardı denedin mi onu
hasane51' Alıntı: bildiğiniz resim düzenleme programı var mi nokianin orjinal programı calismiyo ----------Eklendi @ 00:48:26 ---------- Yazıldı @ 00:45:41 ---------- adam gibi resim boyutlandırma programı yok hepsi de dosyaları bozuyor Genişletmek için tıkla ... Resizer diye birsey vardı denedin mi onu
L-LumieRe Üye herkese selamlar... Iyı geceler... Ben yatayım neyse.. Uykum var... hoş bulduk ve ıyı geceler.... Gorusmek uzere.. Yarın burdayım haftasonu partısı
herkese selamlar... Iyı geceler... Ben yatayım neyse.. Uykum var... hoş bulduk ve ıyı geceler.... Gorusmek uzere.. Yarın burdayım haftasonu partısı
Hasan Üye evet o bozuyo ----------Eklendi @ 00:58:04 ---------- Yazıldı @ 00:57:12 ---------- L-LumieRe' Alıntı: herkese selamlar... Iyı geceler... Ben yatayım neyse.. Uykum var... hoş bulduk ve ıyı geceler.... Gorusmek uzere.. Yarın burdayım haftasonu partısı Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin güle güle iyi geceler
evet o bozuyo ----------Eklendi @ 00:58:04 ---------- Yazıldı @ 00:57:12 ---------- L-LumieRe' Alıntı: herkese selamlar... Iyı geceler... Ben yatayım neyse.. Uykum var... hoş bulduk ve ıyı geceler.... Gorusmek uzere.. Yarın burdayım haftasonu partısı Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin güle güle iyi geceler
haydaravısyon Üye slaw58' Alıntı: ben bi *ok yedim aşık oldum. off ulan offf Genişletmek için tıkla ... her genç kızn başına gelir. sıkma canını, metin ol
slaw58' Alıntı: ben bi *ok yedim aşık oldum. off ulan offf Genişletmek için tıkla ... her genç kızn başına gelir. sıkma canını, metin ol
mstf_l Üye m542tf' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam