Ayyyy arkadaşım pitbull besliyomuş yeni öğrendim çok korkunç :s onu yesin o pitbull :D
vapur dumanı Üye minoo' Alıntı: Ayyyy arkadaşım pitbull besliyomuş yeni öğrendim çok korkunç Genişletmek için tıkla ... onu yesin o pitbull
minoo' Alıntı: Ayyyy arkadaşım pitbull besliyomuş yeni öğrendim çok korkunç Genişletmek için tıkla ... onu yesin o pitbull
minoo Üye Kız ben bile korktum duyunca. Adamın boy boy fotoları var bi de öpüyo ya hayvanı Korkunçç ya
vapur dumanı Üye minoo' Alıntı: Kız ben bile korktum duyunca. Adamın boy boy fotoları var bi de öpüyo ya hayvanı Korkunçç ya Genişletmek için tıkla ... ayyy ben bırak öpmeyi o karede arkadan geçen bile olamam ----------Eklendi @ 04:31:09 ---------- Yazıldı @ 04:11:32 ---------- radyo yayını başladı
minoo' Alıntı: Kız ben bile korktum duyunca. Adamın boy boy fotoları var bi de öpüyo ya hayvanı Korkunçç ya Genişletmek için tıkla ... ayyy ben bırak öpmeyi o karede arkadan geçen bile olamam ----------Eklendi @ 04:31:09 ---------- Yazıldı @ 04:11:32 ---------- radyo yayını başladı
Burak Üye hey kimler burada. Allah iyilik versin murat abi. ----------Eklendi @ 01:28:49 ---------- Yazıldı @ 01:28:26 ---------- hoşgeldiniz.
hey kimler burada. Allah iyilik versin murat abi. ----------Eklendi @ 01:28:49 ---------- Yazıldı @ 01:28:26 ---------- hoşgeldiniz.
Elektr0 Üye hiç uyku tutmadı ne yapam geziom burak sen napıon ----------Eklendi @ 01:46:40 ---------- Yazıldı @ 01:45:50 ---------- Şu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 1 misafir) Elektr0 vapur dumanı+ vayy vapurun tekeride burdaymışş
hiç uyku tutmadı ne yapam geziom burak sen napıon ----------Eklendi @ 01:46:40 ---------- Yazıldı @ 01:45:50 ---------- Şu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 1 misafir) Elektr0 vapur dumanı+ vayy vapurun tekeride burdaymışş
Elektr0 Üye kolay gelsin ----------Eklendi @ 02:02:13 ---------- Yazıldı @ 01:55:22 ---------- iyi geceler ben bu gece gerçekten uyumak üzere gidiyom
kolay gelsin ----------Eklendi @ 02:02:13 ---------- Yazıldı @ 01:55:22 ---------- iyi geceler ben bu gece gerçekten uyumak üzere gidiyom