:hmmm iyi ol o zaman :@ sende iyi ol ozamn:ağlarım:
pelın_ vapur dumanı' Alıntı: pelin onur esra umut bi gün macuncunun önünden geçerlerken pelin macun ister.. Genişletmek için tıkla ... esra kızım bi büyü ya der
vapur dumanı' Alıntı: pelin onur esra umut bi gün macuncunun önünden geçerlerken pelin macun ister.. Genişletmek için tıkla ... esra kızım bi büyü ya der
Mareşal Üye ben bişey anlamadım ama ya noluyoo ----------Eklendi @ 02:06:06 ---------- Yazıldı @ 02:05:21 ---------- aaa esra ablaaa. Bende kim bu duman diyorum yaa nasılsın abla tanıyamadım kusura bakma
ben bişey anlamadım ama ya noluyoo ----------Eklendi @ 02:06:06 ---------- Yazıldı @ 02:05:21 ---------- aaa esra ablaaa. Bende kim bu duman diyorum yaa nasılsın abla tanıyamadım kusura bakma
pelın_ Mareşal' Alıntı: ben bişey anlamadım ama ya noluyoo Genişletmek için tıkla ... ağlama sanada alcaz bekle
Mareşal' Alıntı: ben bişey anlamadım ama ya noluyoo Genişletmek için tıkla ... ağlama sanada alcaz bekle
vapur dumanı Üye peki pelin macun isteyince onur derki tamam sonra alcaz gel önce film izleyelim der ...
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: ama pelin inat hala ister Genişletmek için tıkla ... esra peline dayanamaz onurdan saklı macunu almıştır ama müsait bi zamanda verecektir...ama bunu gören umut hemen koşup onura yetiştirir..
pelın_' Alıntı: ama pelin inat hala ister Genişletmek için tıkla ... esra peline dayanamaz onurdan saklı macunu almıştır ama müsait bi zamanda verecektir...ama bunu gören umut hemen koşup onura yetiştirir..
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: bizden başka oynayan yok canım boşver gıtsın Genişletmek için tıkla ... bizde yapamadıkki.Fantastikleştirmeye çalışıyorum ama maşallah hiç yaratıcı değilsin sen de!!! ----------Eklendi @ 02:13:10 ---------- Yazıldı @ 02:12:55 ---------- Mareşal' Alıntı: özür dilerim acil kaçmam gerek! Genişletmek için tıkla ... hadi iyi gecelerrr. ----------Eklendi @ 02:13:28 ---------- Yazıldı @ 02:13:10 ---------- bu arada kuzum profile bakmıyosun!!!
pelın_' Alıntı: bizden başka oynayan yok canım boşver gıtsın Genişletmek için tıkla ... bizde yapamadıkki.Fantastikleştirmeye çalışıyorum ama maşallah hiç yaratıcı değilsin sen de!!! ----------Eklendi @ 02:13:10 ---------- Yazıldı @ 02:12:55 ---------- Mareşal' Alıntı: özür dilerim acil kaçmam gerek! Genişletmek için tıkla ... hadi iyi gecelerrr. ----------Eklendi @ 02:13:28 ---------- Yazıldı @ 02:13:10 ---------- bu arada kuzum profile bakmıyosun!!!
umut_bozkurt Üye sonra onur pelini döver esra da onuru döver bi anda ortalık karışır ayıkla pirincin taşını
vapur dumanı Üye Revengeful' Alıntı: Uyumaya calisiyoruz biraz sessiz olun Genişletmek için tıkla ... , ----------Eklendi @ 02:26:12 ---------- Yazıldı @ 02:25:38 ---------- umut_bozkurt' Alıntı: sonra onur pelini döver esra da onuru döver bi anda ortalık karışır ayıkla pirincin taşını Genişletmek için tıkla ... bak yaaa karakolda bitti sonumuz
Revengeful' Alıntı: Uyumaya calisiyoruz biraz sessiz olun Genişletmek için tıkla ... , ----------Eklendi @ 02:26:12 ---------- Yazıldı @ 02:25:38 ---------- umut_bozkurt' Alıntı: sonra onur pelini döver esra da onuru döver bi anda ortalık karışır ayıkla pirincin taşını Genişletmek için tıkla ... bak yaaa karakolda bitti sonumuz
vapur dumanı Üye ay duygusal bi şarkının giriş sözleri o kadar her yöne çekilebiliyoki!!! ölüyorum gülmekten ----------Eklendi @ 02:28:54 ---------- Yazıldı @ 02:28:34 ---------- umut_bozkurt' Alıntı: ama suç sende neden gizli işler yapıyorsun Genişletmek için tıkla ... ne gibi gizli iş?
ay duygusal bi şarkının giriş sözleri o kadar her yöne çekilebiliyoki!!! ölüyorum gülmekten ----------Eklendi @ 02:28:54 ---------- Yazıldı @ 02:28:34 ---------- umut_bozkurt' Alıntı: ama suç sende neden gizli işler yapıyorsun Genişletmek için tıkla ... ne gibi gizli iş?