Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Elektr0

Elektr0

Üye
biz kizlarda baskiyaa gelemeyiz.heyt acilin benim konu.D

----------Eklendi @ 00:15:23 ---------- Yazıldı @ 00:14:13 ----------

ama sizin şu erkekleri değiştirme huyunuz yok mu hiç sevmim ...
1. atıyorum bir kız erkegi çok seviyor..
2. sevğili oluyorlar
3. kız seviyorum dediği erkeği degiştirmeye çalışıyor ... usta ordan 13-14 anahtar göndersene bizim erkeğin kolunu söküp ters takacam :d: :kop:

greenmile

greenmile

Üye
aslında konu balık yakalamak degil ya kızlar sevgili bulduklarında kendi istedikleri gibi değiştirmek isterler.. aşkım yaa sana bir mıknatıslı küpee alalım ? ne dersin gibi ... kızlar bölee abi yav illaa kendi istedikleri gibi değiştirecekler... balıkçı kızlar işte bunlar.. :d:
Sende onu deistr mesela kizila boyatsin sacini piercing falan esitle olayi.d

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hem erkekler hemde kızlar baskıya gelemıyor ondanda cabuk ayrılmalar oluyor
ama bi yastan sonra oyle ki.liseliler gibi oraya gtme onu yapma ne bu.zaten sen dogru olani dusunup anlayabilecek yasa geliyosun.haa kiskancim o baska.bi yerde mudahale etceksin.d

phasan

phasan

Üye
ama bi yastan sonra oyle ki.liseliler gibi oraya gtme onu yapma ne bu.zaten sen dogru olani dusunup anlayabilecek yasa geliyosun.haa kiskancim o baska.bi yerde mudahale etceksin.d
cok kıskanç lıkta ıyı degıl

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ama bende cook.d

phasan

phasan

Üye
abi öle yapıncada memnun oluyorlar yav :D gene olan bize oluyor----------Eklendi @ 01:22:50 ---------- Yazıldı @ 01:22:23 ---------- normali iyidir yeterlidir...
benım sevıglım olsa bıle cok kıskanç olma ıyı degıl cunku

greenmile

greenmile

Üye
Asiri kiskanclik iyi deil bi yerden sonra biktiriyor ve ilgi falan gostermese diye dua ediyor insan

• Beğen
phasan

phasan

Üye
:d :d :d

Elektr0

Elektr0

Üye
çökmek :hmmm kendini bir traktör olarak düşün tarladasın ve kımıldayamıyorsun ... çökmek bu işte :d: :kop:

----------Eklendi @ 01:28:39 ---------- Yazıldı @ 01:27:05 ----------

Asiri kiskanclik iyi deil bi yerden sonra biktiriyor ve ilgi falan gostermese diye dua ediyor insan
aynen
her şeyin fazlası zarar yav

----------Eklendi @ 01:29:37 ---------- Yazıldı @ 01:28:39 ----------

bilseydim bunu beğenmezdim 1907 olmuştu beğeni sayın :d:

greenmile

greenmile

Üye
Genelde kaybetme korkusu asiriya itiyor insanlari yoksa normali gerekli

----------Eklendi @ 01:30:39 ---------- Yazıldı @ 01:29:45 ----------

çökmek :hmmm kendini bir traktör olarak düşün tarladasın ve kımıldayamıyorsun ... çökmek bu işte :d: :kop:----------Eklendi @ 01:28:39 ---------- Yazıldı @ 01:27:05 ---------- aynen her şeyin fazlası zarar yav----------Eklendi @ 01:29:37 ---------- Yazıldı @ 01:28:39 ---------- bilseydim bunu beğenmezdim 1907 olmuştu beğeni sayın :d:
O kadar olmus mu :)

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kiskancim evet.asirisindan hemde:D ama rahatsz etmem karsimdakini kiskancligimi sempatikligimle kapatiyorum:ehe

phasan

phasan

Üye
Genelde kaybetme korkusu asiriya itiyor insanlari yoksa normali gerekli----------Eklendi @ 01:30:39 ---------- Yazıldı @ 01:29:45 ----------O kadar olmus mu :)
zaten ınsanlar normal davransa kaybetmesı pek olmaz

Üst Alt