phasan
Üye
gule gulePek keyfi yok buranin neyse baba kacar takilayim biraz gorusurz![]()
gule gulePek keyfi yok buranin neyse baba kacar takilayim biraz gorusurz![]()
ama sizin şu erkekleri değiştirme huyunuz yok mu hiç sevmim ...biz kizlarda baskiyaa gelemeyiz.heyt acilin benim konu.D
----------Eklendi @ 00:15:23 ---------- Yazıldı @ 00:14:13 ----------

Sende onu deistr mesela kizila boyatsin sacini piercing falan esitle olayi.daslında konu balık yakalamak degil ya kızlar sevgili bulduklarında kendi istedikleri gibi değiştirmek isterler.. aşkım yaa sana bir mıknatıslı küpee alalım ? ne dersin gibi ... kızlar bölee abi yav illaa kendi istedikleri gibi değiştirecekler... balıkçı kızlar işte bunlar..![]()
ama bi yastan sonra oyle ki.liseliler gibi oraya gtme onu yapma ne bu.zaten sen dogru olani dusunup anlayabilecek yasa geliyosun.haa kiskancim o baska.bi yerde mudahale etceksin.dhem erkekler hemde kızlar baskıya gelemıyor ondanda cabuk ayrılmalar oluyor
cok kıskanç lıkta ıyı degılama bi yastan sonra oyle ki.liseliler gibi oraya gtme onu yapma ne bu.zaten sen dogru olani dusunup anlayabilecek yasa geliyosun.haa kiskancim o baska.bi yerde mudahale etceksin.d
abi öle yapıncada memnun oluyorlar yavSende onu deistr mesela kizila boyatsin sacini piercing falan esitle olayi.d
gene olan bize oluyornormali iyidir yeterlidir...cok kıskanç lıkta ıyı degıl
dogru degilcok kıskanç lıkta ıyı degıl
abi sende fazla erkenden çökmüşsün yav ?
Görende çookk yaşlı biri sancak seni![]()

benım sevıglım olsa bıle cok kıskanç olma ıyı degıl cunkuabi öle yapıncada memnun oluyorlar yavgene olan bize oluyor----------Eklendi @ 01:22:50 ---------- Yazıldı @ 01:22:23 ---------- normali iyidir yeterlidir...
abla sen kıskanç mısın ?dogru degil

sanırım bıraz kıskanc oda normalabla sen kıskanç mısın ?![]()
çökmek
çökmek mi![]()
kendini bir traktör olarak düşün tarladasın ve kımıldayamıyorsun ... çökmek bu işte

aynenAsiri kiskanclik iyi deil bi yerden sonra biktiriyor ve ilgi falan gostermese diye dua ediyor insan
bilseydim bunu beğenmezdim 1907 olmuştu beğeni sayınAsiri kiskanclik iyi deil bi yerden sonra biktiriyor ve ilgi falan gostermese diye dua ediyor insan

herseyın asırısı zarar zatenAsiri kiskanclik iyi deil bi yerden sonra biktiriyor ve ilgi falan gostermese diye dua ediyor insan
O kadar olmus muçökmekkendini bir traktör olarak düşün tarladasın ve kımıldayamıyorsun ... çökmek bu işte
![]()
----------Eklendi @ 01:28:39 ---------- Yazıldı @ 01:27:05 ---------- aynen her şeyin fazlası zarar yav----------Eklendi @ 01:29:37 ---------- Yazıldı @ 01:28:39 ---------- bilseydim bunu beğenmezdim 1907 olmuştu beğeni sayın
![]()

zaten ınsanlar normal davransa kaybetmesı pek olmazGenelde kaybetme korkusu asiriya itiyor insanlari yoksa normali gerekli----------Eklendi @ 01:30:39 ---------- Yazıldı @ 01:29:45 ----------O kadar olmus mu![]()
1909 olduGenelde kaybetme korkusu asiriya itiyor insanlari yoksa normali gerekli
----------Eklendi @ 01:30:39 ---------- Yazıldı @ 01:29:45 ----------
O kadar olmus mu![]()