Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Yarın okul var bütün liseliler erkenden yatdılar :ehe

Şehriyar

Şehriyar

Üye
yaaa :D----------Eklendi @ 00:31:24 ---------- Yazıldı @ 00:31:04 ----------androidci :D hosgeldin----------Eklendi @ 00:31:53 ---------- Yazıldı @ 00:31:24 ----------:zuhaha:
hosbuldum :) naber?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
yaaa :D----------Eklendi @ 00:31:24 ---------- Yazıldı @ 00:31:04 ----------androidci :D hosgeldin----------Eklendi @ 00:31:53 ---------- Yazıldı @ 00:31:24 ----------:zuhaha:
ben mi

Elektr0

Elektr0

Üye
abi Nokıa google ile anlaşmaya varacak Turkler sayesinde nokıadan indirimli teller bekliyoruzz hadi hayırlsıı :D :d: :ehe

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ofi-pofi

ofi-pofi

Üye
ben telefondan giriyorum pek birey görünmüyor (androidlitelefonumdan :naughty: )

öf bilgisayarın yok mu senin bide küçücük telefonla hava atıyor :p

algoritma yazmayı biliyosan beri gel kısaca.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Algarıtma ney ön görülen olasılık mı

Elektr0

Elektr0

Üye
nokia google a anlassa bile donanimi yuksek tutmaz heralde..
show Tv deki teknotrend programında C7 incelediler adam Android var dedi yaa symbian anna belle felan bekliyorum aklıma gelse arardım programı android in hangi sürümü abi oo diyee 2.2 2.3 :D :d:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
show Tv deki teknotrend programında C7 incelediler adam Android var dedi yaa symbian anna belle felan bekliyorum aklıma gelse arardım programı android in hangi sürümü abi oo diyee 2.2 2.3 :D :d:
3.5 miş nokia için özel yapmışlar :naughty: :islik:

Burak

Üye

aynen bende izledim android dedi :D

Üst Alt