Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
bi sıkıntı yok monotonluktan dedimidare ediyor cevabi bi skinti oldugunu gosterir.. hayirdir bi derdin mi var? iyiym ben cok sukur
bi sıkıntı yok monotonluktan dedimidare ediyor cevabi bi skinti oldugunu gosterir.. hayirdir bi derdin mi var? iyiym ben cok sukur
noldu yav
hosbuldumyaaa----------Eklendi @ 00:31:24 ---------- Yazıldı @ 00:31:04 ----------androidci
hosgeldin----------Eklendi @ 00:31:53 ---------- Yazıldı @ 00:31:24 ----------
![]()
naber?ben miyaaa----------Eklendi @ 00:31:24 ---------- Yazıldı @ 00:31:04 ----------androidci
hosgeldin----------Eklendi @ 00:31:53 ---------- Yazıldı @ 00:31:24 ----------
![]()
ben sana dedim demibanada ertuğrul dedi bunlar nasıl program sunuyorlar diye

bende liseliyim nolmus ?Yarın okul var bütün liseliler erkenden yatdılar![]()
ben telefondan giriyorum pek birey görünmüyor (androidlitelefonumdankonuma bakarsan anlarsın :\
)bi sıkıntı yok monotonluktan dedim
nokia google a anlassa bile donanimi yuksek tutmaz heralde..abi Nokıa google ile anlaşmaya varacak Turkler sayesinde nokıadan indirimli teller bekliyoruzz hadi hayırlsıı![]()
![]()
![]()
ben telefondan giriyorum pek birey görünmüyor (androidlitelefonumdan)

boyalım o zaman boyalar nerdeHadı ozaman her yeri gökkuşagı tonlarına boyayalım
ben hiç android gibi hissetmiyorumben sana dedim demi![]()
![]()
:yok anlamıyorum yaaöf bilgisayarın yok mu senin bide küçücük telefonla hava atıyoralgoritma yazmayı biliyosan beri gel kısaca.
show Tv deki teknotrend programında C7 incelediler adam Android var dedi yaa symbian anna belle felan bekliyorum aklıma gelse arardım programı android in hangi sürümü abi oo diyee 2.2 2.3nokia google a anlassa bile donanimi yuksek tutmaz heralde..

Algarıtma ney ön görülen olasılık mı
3.5 miş nokia için özel yapmışlarshow Tv deki teknotrend programında C7 incelediler adam Android var dedi yaa symbian anna belle felan bekliyorum aklıma gelse arardım programı android in hangi sürümü abi oo diyee 2.2 2.3![]()
![]()
:
show Tv deki teknotrend programında C7 incelediler adam Android var dedi yaa symbian anna belle felan bekliyorum aklıma gelse arardım programı android in hangi sürümü abi oo diyee 2.2 2.3![]()
![]()

puahaha birde hissetseydin
----------Eklendi @ 00:37:26 ---------- Yazıldı @ 00:36:24 ----------
ben hiç android gibi hissetmiyorum: