Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Yumruk makınasına 755 gırdım nasıl sızce ılk defa vurdum.

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
Naber Gençlik :pro:

greenmile

greenmile

Üye
:D Ayy topuğu kırılanlarla fena uğraştım :d: Hocanın kırılmıştı :D Japon yapıştırıcısı var diye evin önüne getirdim :d: Yokmuş diyip gönderdim :D Çok zevkli :ehe Murat parmak arası da olsa yakışmıyor erkeğe :D

sahile ineceksin ne giyeceğiz ayağımıza:D ayakkabı falan mı:)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:D Ayy topuğu kırılanlarla fena uğraştım :d: Hocanın kırılmıştı :D Japon yapıştırıcısı var diye evin önüne getirdim :d: Yokmuş diyip gönderdim :D Çok zevkli :ehe Murat parmak arası da olsa yakışmıyor erkeğe :D
hii bende yapstrdm krlnca:ehe: saglam oluyo valla japonlar biliyo isi.d

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Ayaklar bakımlı olduktan lafım yok :D Şimdi neden dolayı iğrendiğimi anlatırdım da anlatmam :eheBiliyorlar vallahi :ehe

Elektr0

Elektr0

Üye
yaş 19 ehliyet felan tamam arabayı alamıyozz yaa ahh ulen aahhh :d: defacto 'nun önüne gidip kazıttırmak vardı :pro::islik

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

resim mi bozuyor kaldırayım :) hoşgeldin bu arada

Evet, sıkıntı resimdeydi dostum. Hoş buldum da pek kalıcı değilim. :)

Selam Abi H.Geldin nasılsln

Hoş buldum paşam, çevik kuvvet gibiyim. Ama biraz sıkkın. Sen zaten iyisindir, sevgilinin yanına gidiyorsun mektebe. :ehe

hosgeldin hasan saol:)

Hoş buldum Tuba, teşekkür ederim. :)

Muhabbete katılmayı düşünüyordum ama hem canım sıkkın hem de gözlerim rahatsız biraz. O nedenle size hayırlı geceler olsun arkadaşlar; hoş muhabbetler.

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Teşekkür ederim Akif :D Alışveriş merkezine parmak arası terlikle gireni gördüm :D

• Beğen
Tepkiler: greenmile
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Gözümden rahatsız olduğumu söylemiştim, iyice belli olmuştur sanırım. Konuyu bilmeden kilitlemişim arkadaşlar, muhabbetinizi böldüm kusura bakmayın. :ah

Üst Alt