Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
o da güzel :)hoşgeldin akif;)----------Eklendi @ 02:00:43 ---------- Yazıldı @ 02:00:16 ----------ciddi misin o niye o:)
sevmiyorum.genelde spor giyiyor hep gunluk hayatta.sonra özel bi gunde topuklularla tuhaf oluyorum.sevmiyorum ya yakistiramiyorum kendime hep rahat takildgm icn

greenmile

greenmile

Üye
şaşırdım size kızlar ayakkabı takıntınız yok :) terlik4ever:D

'Lorelai

'Lorelai

Üye
valla gymek zorunda kaliyosun bazen.aynen cok sinir bozucu.d
Aslında merak etmiyor da değilim hani :eheİlk deneyimim felaketle sonuçlandı :D Yopuklu ayakkabıyı giyip dört merdiven basamağından atlamaya çalıştım :d: Hatta atladım :(

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
şaşırdım size kızlar ayakkabı takıntınız yok :) terlik4ever:D
okadarda degil:D

----------Eklendi @ 02:05:44 ---------- Yazıldı @ 02:04:21 ----------

Aslında merak etmiyor da değilim hani :eheİlk deneyimim felaketle sonuçlandı :D Yopuklu ayakkabıyı giyip dört merdiven basamağından atlamaya çalıştım :d: Hatta atladım :(
sesli güldum:ehe: bende okul balosunda cok ziplayp oynamaktan topugumu kirmstm:ehe:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
akif nasılsın kardeş iyi gibi durmuyosun?

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Ben terlik giyen erkeklerden tiksiniyorum :d:

greenmile

greenmile

Üye
okadarda degil:D

----------Eklendi @ 02:05:44 ---------- Yazıldı @ 02:04:21 ----------

sesli güldum:ehe: bende okul balosunda cok ziplayp oynamaktan topugumu kirmstm:ehe:

reziller elalemin kızları nasıl yürüyor:ehe

----------Eklendi @ 02:06:57 ---------- Yazıldı @ 02:06:41 ----------

Ben terlik giyen erkeklerden tiksiniyorum :d:

parmak arası :p

----------Eklendi @ 02:07:15 ---------- Yazıldı @ 02:06:57 ----------

H.Bulduk selamlar

ve aleyküm selam

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
reziller elalemin kızları nasıl yürüyor:ehe----------Eklendi @ 02:06:57 ---------- Yazıldı @ 02:06:41 ----------parmak arası :p----------Eklendi @ 02:07:15 ---------- Yazıldı @ 02:06:57 ----------ve aleyküm selam
ya bende yürüyorum o 4sene önce olan bisey.d smdi gyp dolasiyorum rahat ama sevmiyorumm.sporun yerini tutamaz:ehe:

• Beğen
Tepkiler: greenmile
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar.

Murat, dostum imzan kural dışı :)

'Lorelai

'Lorelai

Üye
okadarda degil:D----------Eklendi @ 02:05:44 ---------- Yazıldı @ 02:04:21 ---------- sesli güldum:ehe: bende okul balosunda cok ziplayp oynamaktan topugumu kirmstm:ehe:
:D Ayy topuğu kırılanlarla fena uğraştım :d: Hocanın kırılmıştı :D Japon yapıştırıcısı var diye evin önüne getirdim :d: Yokmuş diyip gönderdim :D Çok zevkli :ehe Murat parmak arası da olsa yakışmıyor erkeğe :D

• Beğen
Tepkiler: greenmile
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Ben burdayım.

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Yenı kartal meydanından geldım panayır gıbı bıse vardı

Üst Alt