[sıze=3][ı]
de gett la
ponduss da var o bikere[/ı][/sıze]
Konuşma erva albay !
niye kovuyosun yamisafirler hadi gidin yada üye olun üzmeyin beni![]()
geldimi yemek

peki öyle olsunEwet ya

albayan !! kınıyorum sizi

geldimi yemek

[sıze=3][ı]
yidim bile abla[/ı][/sıze]

bandırmada elektriği rüzgar gülleri üretiyor,doğaya zarar vermedenayrıca bor dediğin şey elektrikten kat ve kat değerli sadece kullanmayı bilirsen
![]()

onlar gitmezler de üye olmazlar damisafirler hadi gidin yada üye olun üzmeyin beni![]()

afıyet olsun![]()
adam üstüne soda bile çekti![]()

canım muratım benim çok haklısın çok dogrusun ama ben diyorum ki termik santrall olarak en büyük .. bak Sonar santrallar var , rüzgar gülleri var, nükleer santraller var , birde termik santraller var ( bu termik sanrtaller linyit kömürü ile elektrik üretirler ve bor madendir , elektrik te günlük hayatta kullanılan enerjidir birbirlerinden farklılar sen elektriksiz bir hayat düşün ... internet olmaz , cep telefonu olmaz, fenerbahçe olmaz , galatasaray olmaz , hayat olmaz , ikisi birbirinden farklı![]()

şaka yapıyorum,takılıyorum sana ama yine bandırma daha büyük
telefon olmazsa ben de olmamcanım muratım benim çok haklısın çok dogrusun ama ben diyorum ki termik santrall olarak en büyük .. bak Sonar santrallar var , rüzgar gülleri var, nükleer santraller var , birde termik santraller var ( bu termik sanrtaller linyit kömürü ile elektrik üretirler ve bor madendir , elektrik te günlük hayatta kullanılan enerjidir birbirlerinden farklılar sen elektriksiz bir hayat düşün ... internet olmaz , cep telefonu olmaz, fenerbahçe olmaz , galatasaray olmaz , hayat olmaz , ikisi birbirinden farklı![]()