Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

Ewet ya

greenmile

greenmile

Üye
elektro elbistanın nufus kaç merak ettim

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
misafirler hadi gidin yada üye olun üzmeyin beni:)

Elektr0

Elektr0

Üye

bandırmada elektriği rüzgar gülleri üretiyor,doğaya zarar vermeden :) ayrıca bor dediğin şey elektrikten kat ve kat değerli sadece kullanmayı bilirsen:)

canım muratım benim çok haklısın çok dogrusun ama ben diyorum ki termik santrall olarak en büyük .. bak Sonar santrallar var , rüzgar gülleri var, nükleer santraller var , birde termik santraller var ( bu termik sanrtaller linyit kömürü ile elektrik üretirler ve bor madendir , elektrik te günlük hayatta kullanılan enerjidir birbirlerinden farklılar sen elektriksiz bir hayat düşün ... internet olmaz , cep telefonu olmaz, fenerbahçe olmaz , galatasaray olmaz , hayat olmaz , ikisi birbirinden farklı :D

greenmile

greenmile

Üye

canım muratım benim çok haklısın çok dogrusun ama ben diyorum ki termik santrall olarak en büyük .. bak Sonar santrallar var , rüzgar gülleri var, nükleer santraller var , birde termik santraller var ( bu termik sanrtaller linyit kömürü ile elektrik üretirler ve bor madendir , elektrik te günlük hayatta kullanılan enerjidir birbirlerinden farklılar sen elektriksiz bir hayat düşün ... internet olmaz , cep telefonu olmaz, fenerbahçe olmaz , galatasaray olmaz , hayat olmaz , ikisi birbirinden farklı :D

olsun biz her türlü üstünüz bandırma olum bu boru değil :):ehe şaka yapıyorum,takılıyorum sana ama yine bandırma daha büyük:ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
telefon olmazsa ben de olmam :ağlarım:

pelın_

ahada 2 misafir kalmıs bak alındılar yazıkk

Üst Alt