Amaru Shady
Üye
Telekineziye devam etmelimiyim?

[h=2]Hakkı hakkının yanına gitmiş. Hakkı hakkından hakkını istemiş. Hakkı hakkıya hakkının vermeyince,hakkı hakkının hakkından gelmişdemek hakkı usta nın işleri yoğun![]()
[/h]başardın mı ki ?Telekineziye devam etmelimiyim?
uğraşma ben beceremedimTelekineziye devam etmelimiyim?
len hakkı ustada iri yarı adam aramasammı acep![]()

o ne yeniyo mu?Telekineziye devam etmelimiyim?
Hakkı hakkının yanına gitmiş. Hakkı hakkından hakkını istemiş. Hakkı hakkıya hakkının vermeyince,hakkı hakkının hakkından gelmiş

bi ezberleyemedim[h=2]Hakkı hakkının yanına gitmiş. Hakkı hakkından hakkını istemiş. Hakkı hakkıya hakkının vermeyince,hakkı hakkının hakkından gelmiş[/h]

beyin gücü ile nesne,su,ateş,toprak vb. kontrolü en kolayıda psi-wheel di sanırım ben bi ara çok uğraşırdım acayip bi merak sarmıştı ama artık yapamıyorum bıraktım bu işlerin peşini.
o ne la![]()
beyim gücüyle cisimleri haraket ettirmek uçmak vb.o ne la![]()
[h=2]Hakkı hakkının yanına gitmiş. Hakkı hakkından hakkını istemiş. Hakkı hakkıya hakkının vermeyince,hakkı hakkının hakkından gelmiş[/h]

o ne yeniyo mu?

o ne yeniyo mu?

bende merak sarmıştım ama boş iş bişe olmadıbeyin gücü ile nesne,su,ateş,toprak vb. kontrolü en kolayıda psi-wheel di sanırım ben bi ara çok uğraşırdım acayip bi merak sarmıştı ama artık yapamıyorum bıraktım bu işlerin peşini.
beyim gücüyle cisimleri haraket ettirmek uçmak vb.

okumadınız heralde
beyin gücü ile nesne,su,ateş,toprak vb. kontrolü en kolayıda psi-wheel di sanırım ben bi ara çok uğraşırdım acayip bi merak sarmıştı ama artık yapamıyorum bıraktım bu işlerin peşini.

bırak hemen bence![]()

birakin boyle isleri arkadaslar yav aaaaabeyin gücü ile nesne,su,ateş,toprak vb. kontrolü en kolayıda psi-wheel di sanırım ben bi ara çok uğraşırdım acayip bi merak sarmıştı ama artık yapamıyorum bıraktım bu işlerin peşini.