Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
demek hakkı usta nın işleri yoğun :ehe
[h=2]Hakkı hakkının yanına gitmiş. Hakkı hakkından hakkını istemiş. Hakkı hakkıya hakkının vermeyince,hakkı hakkının hakkından gelmiş :ehe[/h]

Mareşal

Üye

Hakkı hakkının yanına gitmiş. Hakkı hakkından hakkını istemiş. Hakkı hakkıya hakkının vermeyince,hakkı hakkının hakkından gelmiş :ehe

bu cümleden sonra pide gelsede yemem :ehe

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
.BlueTR

.BlueTR

Üye
beyin gücü ile nesne,su,ateş,toprak vb. kontrolü en kolayıda psi-wheel di sanırım ben bi ara çok uğraşırdım acayip bi merak sarmıştı ama artık yapamıyorum bıraktım bu işlerin peşini.

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
beyin gücü ile nesne,su,ateş,toprak vb. kontrolü en kolayıda psi-wheel di sanırım ben bi ara çok uğraşırdım acayip bi merak sarmıştı ama artık yapamıyorum bıraktım bu işlerin peşini.
bende merak sarmıştım ama boş iş bişe olmadı

.BlueTR

.BlueTR

Üye

okumadınız heralde :D

• Beğen
Şehriyar

Şehriyar

Üye
birakin boyle isleri arkadaslar yav aaaaa

greenmile

greenmile

Üye
hoşgeldin diyen arkadaşlarım,hoşbulduk sağolun :) nasılsınız,iyisinizdir umarım :D

• Beğen

Üst Alt