bu barışın üzerine herkese benden O2 :D
Elektr0 Üye owner26' Alıntı: Herkese iyi geceler..Doğum günün kutlu Olsun Bluetoooth nice senelere ^^ Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoş geldin..
owner26' Alıntı: Herkese iyi geceler..Doğum günün kutlu Olsun Bluetoooth nice senelere ^^ Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoş geldin..
coldman41 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Evet buraya sürekli yağıyor ben soğuk havayı sevdiğim için sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... ben kafayı yerim orda
-YARINIYOK-' Alıntı: Evet buraya sürekli yağıyor ben soğuk havayı sevdiğim için sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... ben kafayı yerim orda
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Evet buraya sürekli yağıyor ben soğuk havayı sevdiğim için sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... elbistan da soğuk
-YARINIYOK-' Alıntı: Evet buraya sürekli yağıyor ben soğuk havayı sevdiğim için sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... elbistan da soğuk
coldman41 Üye Bluetoooth' Alıntı: Çok heyecanlıyım doğum günüm,en sevdiğim kitabı alcam,babam emekli oluyo,bilgisayar alcaz Genişletmek için tıkla ... ooo kardeşim doğum günün kutlu olsun nice senelere
Bluetoooth' Alıntı: Çok heyecanlıyım doğum günüm,en sevdiğim kitabı alcam,babam emekli oluyo,bilgisayar alcaz Genişletmek için tıkla ... ooo kardeşim doğum günün kutlu olsun nice senelere
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap coldman41' Alıntı: ooo kardeşim doğum günün kutlu olsun nice senelere Genişletmek için tıkla ... Doğum günün kutlu olsun
coldman41' Alıntı: ooo kardeşim doğum günün kutlu olsun nice senelere Genişletmek için tıkla ... Doğum günün kutlu olsun
coldman41 Üye owner26' Alıntı: Herkese iyi geceler..Doğum günün kutlu Olsun Bluetoooth nice senelere ^^ Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ----------Eklendi @ 03:02:49 ---------- Yazıldı @ 03:02:24 ---------- aholyly' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... yanlış alıntı benim doğum günüm değil
owner26' Alıntı: Herkese iyi geceler..Doğum günün kutlu Olsun Bluetoooth nice senelere ^^ Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ----------Eklendi @ 03:02:49 ---------- Yazıldı @ 03:02:24 ---------- aholyly' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... yanlış alıntı benim doğum günüm değil
'Patron Üye senın paylastığın resmın resım konumu :<br><br> Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız greenmile
senın paylastığın resmın resım konumu :<br><br> Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız greenmile
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap Bluetoooth' Alıntı: Çok heyecanlıyım doğum günüm,en sevdiğim kitabı alcam,babam emekli oluyo,bilgisayar alcaz Genişletmek için tıkla ... doğum günün kutlu olsun
Bluetoooth' Alıntı: Çok heyecanlıyım doğum günüm,en sevdiğim kitabı alcam,babam emekli oluyo,bilgisayar alcaz Genişletmek için tıkla ... doğum günün kutlu olsun
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap coldman41' Alıntı: hoşgeldin ----------Eklendi @ 03:02:49 ---------- Yazıldı @ 03:02:24 ----------yanlış alıntı benim doğum günüm değil Genişletmek için tıkla ... Afedersin düzeltemedim
coldman41' Alıntı: hoşgeldin ----------Eklendi @ 03:02:49 ---------- Yazıldı @ 03:02:24 ----------yanlış alıntı benim doğum günüm değil Genişletmek için tıkla ... Afedersin düzeltemedim
Elektr0 Üye aholyly' Alıntı: Afedersin düzeltemedim Genişletmek için tıkla ... bişi olmaz le ben ilk geldiğimde yazı bile yazamıyordum
aholyly' Alıntı: Afedersin düzeltemedim Genişletmek için tıkla ... bişi olmaz le ben ilk geldiğimde yazı bile yazamıyordum
greenmile Üye 'Patron' Alıntı: green mıle bunu suan incide gordum sende orda takılıyon demekki vayy Genişletmek için tıkla ... hatırlıyorsun değil mi seninle inci konusunda bi olayımız vardı ben sadece capslere bakıyorum
'Patron' Alıntı: green mıle bunu suan incide gordum sende orda takılıyon demekki vayy Genişletmek için tıkla ... hatırlıyorsun değil mi seninle inci konusunda bi olayımız vardı ben sadece capslere bakıyorum
coldman41 Üye aholyly' Alıntı: Afedersin düzeltemedim Genişletmek için tıkla ... önemli değil erzurumun nersinden ?
aholyly' Alıntı: Afedersin düzeltemedim Genişletmek için tıkla ... önemli değil erzurumun nersinden ?