Zamanı geldi bence bence de :)
coldman41 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: artık bu espiri sıktı beni ya Genişletmek için tıkla ... nadide senin için yağmur ne ? çok merak etmişimdir buraya fazla yağmıyo ama ben ona bile dayanamıyorum sizin oraya daha fazla yağıyo
-YARINIYOK-' Alıntı: artık bu espiri sıktı beni ya Genişletmek için tıkla ... nadide senin için yağmur ne ? çok merak etmişimdir buraya fazla yağmıyo ama ben ona bile dayanamıyorum sizin oraya daha fazla yağıyo
greenmile Üye Elektr0' Alıntı: çok iyi bir karar sarılın lee birbirinizee murat kardeş Genişletmek için tıkla ... aramızda zaten birşey yok,son derece iyiydik
Elektr0' Alıntı: çok iyi bir karar sarılın lee birbirinizee murat kardeş Genişletmek için tıkla ... aramızda zaten birşey yok,son derece iyiydik
Elektr0 Üye greenmile' Alıntı: aramızda zaten birşey yok,son derece iyiydik Genişletmek için tıkla ... yok ben genede çıkışı hazır tutuyordum ne olur ne olmaz arayım da gençleri beklemesinler
greenmile' Alıntı: aramızda zaten birşey yok,son derece iyiydik Genişletmek için tıkla ... yok ben genede çıkışı hazır tutuyordum ne olur ne olmaz arayım da gençleri beklemesinler
Elektr0 Üye Bluetoooth' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... gel la utanma ...barışak ----------Eklendi @ 02:58:14 ---------- Yazıldı @ 02:57:57 ---------- coldman41' Alıntı: , Genişletmek için tıkla ...
Bluetoooth' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... gel la utanma ...barışak ----------Eklendi @ 02:58:14 ---------- Yazıldı @ 02:57:57 ---------- coldman41' Alıntı: , Genişletmek için tıkla ...
Bluetoooth Üye Çok heyecanlıyım doğum günüm,en sevdiğim kitabı alcam,babam emekli oluyo,bilgisayar alcaz
Elektr0 Üye Bluetoooth' Alıntı: Çok heyecanlıyım doğum günüm,en sevdiğim kitabı alcam,babam emekli oluyo,bilgisayar alcaz Genişletmek için tıkla ... hayırLı olsun ..
Bluetoooth' Alıntı: Çok heyecanlıyım doğum günüm,en sevdiğim kitabı alcam,babam emekli oluyo,bilgisayar alcaz Genişletmek için tıkla ... hayırLı olsun ..
-YARINIYOK- Üye coldman41' Alıntı: nadide senin için yağmur ne ? çok merak etmişimdir buraya fazla yağmıyo ama ben ona bile dayanamıyorum sizin oraya daha fazla yağıyo Genişletmek için tıkla ... Evet buraya sürekli yağıyor ben soğuk havayı sevdiğim için sıkıntı yok
coldman41' Alıntı: nadide senin için yağmur ne ? çok merak etmişimdir buraya fazla yağmıyo ama ben ona bile dayanamıyorum sizin oraya daha fazla yağıyo Genişletmek için tıkla ... Evet buraya sürekli yağıyor ben soğuk havayı sevdiğim için sıkıntı yok