aa çok ayıp :kop:
-YARINIYOK- Üye kingmor kaldır lütfen resmi ----------Eklendi @ 03:36:15 ---------- Yazıldı @ 03:35:50 ---------- ben çıkıyorum
kingmor kaldır lütfen resmi ----------Eklendi @ 03:36:15 ---------- Yazıldı @ 03:35:50 ---------- ben çıkıyorum
-efşan Üye -YARINIYOK-' Alıntı: kingmor kaldır lütfen resmi ----------Eklendi @ 03:36:15 ---------- Yazıldı @ 03:35:50 ---------- ben çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... nereye yaa
-YARINIYOK-' Alıntı: kingmor kaldır lütfen resmi ----------Eklendi @ 03:36:15 ---------- Yazıldı @ 03:35:50 ---------- ben çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... nereye yaa
-efşan Üye -YARINIYOK-' Alıntı: siz daha iyi bilirsiniz Genişletmek için tıkla ... valla kaldırdım yaa kusura bakmaa ----------Eklendi @ 03:45:00 ---------- Yazıldı @ 03:38:21 ---------- ooooo oooo noldu yaaa ----------Eklendi @ 03:47:06 ---------- Yazıldı @ 03:45:00 ---------- neyse bende çıkim madem kimse kalmadı iyi geceler
-YARINIYOK-' Alıntı: siz daha iyi bilirsiniz Genişletmek için tıkla ... valla kaldırdım yaa kusura bakmaa ----------Eklendi @ 03:45:00 ---------- Yazıldı @ 03:38:21 ---------- ooooo oooo noldu yaaa ----------Eklendi @ 03:47:06 ---------- Yazıldı @ 03:45:00 ---------- neyse bende çıkim madem kimse kalmadı iyi geceler
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap selam arkadaşlar tekrar ben geldim ----------Eklendi @ 03:56:18 ---------- Yazıldı @ 03:55:46 ---------- TheM-CK' Alıntı: valla kaldırdım yaa kusura bakmaa ----------Eklendi @ 03:45:00 ---------- Yazıldı @ 03:38:21 ---------- ooooo oooo noldu yaaa ----------Eklendi @ 03:47:06 ---------- Yazıldı @ 03:45:00 ---------- neyse bende çıkim madem kimse kalmadı iyi geceler Genişletmek için tıkla ... nereye cengiz yahu
selam arkadaşlar tekrar ben geldim ----------Eklendi @ 03:56:18 ---------- Yazıldı @ 03:55:46 ---------- TheM-CK' Alıntı: valla kaldırdım yaa kusura bakmaa ----------Eklendi @ 03:45:00 ---------- Yazıldı @ 03:38:21 ---------- ooooo oooo noldu yaaa ----------Eklendi @ 03:47:06 ---------- Yazıldı @ 03:45:00 ---------- neyse bende çıkim madem kimse kalmadı iyi geceler Genişletmek için tıkla ... nereye cengiz yahu
-efşan Üye 'TUĞ'' Alıntı: selam arkadaşlar tekrar ben geldim ----------Eklendi @ 03:56:18 ---------- Yazıldı @ 03:55:46 ---------- nereye cengiz yahu Genişletmek için tıkla ... sabah iş var dostum yaa
'TUĞ'' Alıntı: selam arkadaşlar tekrar ben geldim ----------Eklendi @ 03:56:18 ---------- Yazıldı @ 03:55:46 ---------- nereye cengiz yahu Genişletmek için tıkla ... sabah iş var dostum yaa
-efşan Üye coldman41' Alıntı: aaa kardeşim burdaysa yeter bana Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim ama çıkarım bende yaa 3 saat sonra işe gitcem
coldman41' Alıntı: aaa kardeşim burdaysa yeter bana Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim ama çıkarım bende yaa 3 saat sonra işe gitcem
coldman41 Üye TheM-CK' Alıntı: eyvallah kardeşim ama çıkarım bende yaa 3 saat sonra işe gitcem Genişletmek için tıkla ... benimkine 5 saat var
TheM-CK' Alıntı: eyvallah kardeşim ama çıkarım bende yaa 3 saat sonra işe gitcem Genişletmek için tıkla ... benimkine 5 saat var
-efşan Üye coldman41' Alıntı: benimkine 5 saat var Genişletmek için tıkla ... valla yarın işte uyicam galiba
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: sabah iş var dostum yaa Genişletmek için tıkla ... tamam dostum ya pelin nerde ay önce yemekten geldim Ondan özür dileyeceğim dalga geçtik kıl mıl diye yemek yerken yemeğimden kıl çıktı valla
TheM-CK' Alıntı: sabah iş var dostum yaa Genişletmek için tıkla ... tamam dostum ya pelin nerde ay önce yemekten geldim Ondan özür dileyeceğim dalga geçtik kıl mıl diye yemek yerken yemeğimden kıl çıktı valla
-efşan Üye 'TUĞ'' Alıntı: tamam dostum ya pelin nerde ay önce yemekten geldim Ondan özür dileyeceğim dalga geçtik kıl mıl diye yemek yerken yemeğimden kıl çıktı valla Genişletmek için tıkla ...
'TUĞ'' Alıntı: tamam dostum ya pelin nerde ay önce yemekten geldim Ondan özür dileyeceğim dalga geçtik kıl mıl diye yemek yerken yemeğimden kıl çıktı valla Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... gerçekten bak dalga felan değil