super olur.:ehe Artık ayağımı indirebilir miyim?? Tabiki hayır :D
-YARINIYOK- Üye Pondusss' Alıntı: super olur. Artık ayağımı indirebilir miyim?? Genişletmek için tıkla ... Tabiki hayır
Pondusss' Alıntı: super olur. Artık ayağımı indirebilir miyim?? Genişletmek için tıkla ... Tabiki hayır
jigsaw_54 Üye TheM-CK' Alıntı: nadideee ceza ver buna müebbet karatahta ----------Eklendi @ 03:23:57 ---------- Yazıldı @ 03:23:41 ---------- Genişletmek için tıkla ... oha oha okadar değil yaa
TheM-CK' Alıntı: nadideee ceza ver buna müebbet karatahta ----------Eklendi @ 03:23:57 ---------- Yazıldı @ 03:23:41 ---------- Genişletmek için tıkla ... oha oha okadar değil yaa
greenmile Üye eray_aksoylu' Alıntı: yunaanistan değil ya sınır kapılarını diorum bizi mi kekliosun ya xD Genişletmek için tıkla ... sınır kapısına da gitmedim zaten gitsem kapıdan dönmem içeri mutlaka girerim
eray_aksoylu' Alıntı: yunaanistan değil ya sınır kapılarını diorum bizi mi kekliosun ya xD Genişletmek için tıkla ... sınır kapısına da gitmedim zaten gitsem kapıdan dönmem içeri mutlaka girerim
greenmile Üye TheM-CK' Alıntı: öretmeniiiimm murat küfür etti bence çıplak sokakta tek ayak üstünde dursun Genişletmek için tıkla ... o küfür değil
TheM-CK' Alıntı: öretmeniiiimm murat küfür etti bence çıplak sokakta tek ayak üstünde dursun Genişletmek için tıkla ... o küfür değil
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: öretmeniiiimm murat küfür etti bence çıplak sokakta tek ayak üstünde dursun Genişletmek için tıkla ... o kadar da olmaz
TheM-CK' Alıntı: öretmeniiiimm murat küfür etti bence çıplak sokakta tek ayak üstünde dursun Genişletmek için tıkla ... o kadar da olmaz
jigsaw_54 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Çok ısrar ettin cezalısın kaldır ayağını Genişletmek için tıkla ... hoppalaa yedik cezayı tamam solu kaldırdım sağ ayağım daha güçlü nedense
-YARINIYOK-' Alıntı: Çok ısrar ettin cezalısın kaldır ayağını Genişletmek için tıkla ... hoppalaa yedik cezayı tamam solu kaldırdım sağ ayağım daha güçlü nedense
caglet Üye ark.lar pek yokluğumu farketmemişsinizdir ama bugün pek gelemedim daha doğrusu hiç gelemedim.. kusura bakmayın
ark.lar pek yokluğumu farketmemişsinizdir ama bugün pek gelemedim daha doğrusu hiç gelemedim.. kusura bakmayın
-efşan Üye öretmeniimm sen çok oldun heee kim verdi sana o yetkiyi cezalısın nadide tahtayı sil sonra tozların hepsini içine çek sonrada kapının önüne çık beni bekle
öretmeniimm sen çok oldun heee kim verdi sana o yetkiyi cezalısın nadide tahtayı sil sonra tozların hepsini içine çek sonrada kapının önüne çık beni bekle
greenmile Üye Pondusss' Alıntı: o kadar da olmaz Genişletmek için tıkla ... öğretmene yaranıp sınıf geçecek ya ondan ispikliyor yemezler cengisim yemezler
Pondusss' Alıntı: o kadar da olmaz Genişletmek için tıkla ... öğretmene yaranıp sınıf geçecek ya ondan ispikliyor yemezler cengisim yemezler
-efşan Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ben gidiyorum ya siz cezaniza devam edin yaramazlık yapmayın Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ben idare ederim burayı
-YARINIYOK-' Alıntı: ben gidiyorum ya siz cezaniza devam edin yaramazlık yapmayın Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ben idare ederim burayı
greenmile Üye caglet' Alıntı: ark.lar pek yokluğumu farketmemişsinizdir ama bugün pek gelemedim daha doğrusu hiç gelemedim.. kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin atakan gözüm seni aradı her gece gelirdin
caglet' Alıntı: ark.lar pek yokluğumu farketmemişsinizdir ama bugün pek gelemedim daha doğrusu hiç gelemedim.. kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin atakan gözüm seni aradı her gece gelirdin
jigsaw_54 Üye TheM-CK' Alıntı: öretmeniiiimm murat küfür etti bence çıplak sokakta tek ayak üstünde dursun Genişletmek için tıkla ... evet murat abi de ceza alsın bizi kandırıooo
TheM-CK' Alıntı: öretmeniiiimm murat küfür etti bence çıplak sokakta tek ayak üstünde dursun Genişletmek için tıkla ... evet murat abi de ceza alsın bizi kandırıooo
Amaru Shady Üye greenmile' Alıntı: öğretmene yaranıp sınıf geçecek ya ondan ispikliyor yemezler cengisim yemezler Genişletmek için tıkla ... cengiz??
greenmile' Alıntı: öğretmene yaranıp sınıf geçecek ya ondan ispikliyor yemezler cengisim yemezler Genişletmek için tıkla ... cengiz??
greenmile Üye gidenlere iyi geceler şaka bi yana bende gidip bi sahur yapayım iyi geceler hoş sohbetler arkadaşlar