uyuyamıyorum :@
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: uyuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... gel konuşuruz işte ne güzel ----------Eklendi @ 03:52:16 ---------- Yazıldı @ 03:52:00 ---------- UA...1905' Alıntı: s.a Genişletmek için tıkla ... as kardeşim
-YARINIYOK-' Alıntı: uyuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... gel konuşuruz işte ne güzel ----------Eklendi @ 03:52:16 ---------- Yazıldı @ 03:52:00 ---------- UA...1905' Alıntı: s.a Genişletmek için tıkla ... as kardeşim
Amaru Shady Üye -YARINIYOK-' Alıntı: neresi ne güzel sabah erken kalkacağım Genişletmek için tıkla ... o zaman kötü
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Aynen öyle Genişletmek için tıkla ... koyun say uyursun belki bi ümit ----------Eklendi @ 04:27:47 ---------- Yazıldı @ 04:06:01 ---------- şşii konuşun bee
-YARINIYOK-' Alıntı: Aynen öyle Genişletmek için tıkla ... koyun say uyursun belki bi ümit ----------Eklendi @ 04:27:47 ---------- Yazıldı @ 04:06:01 ---------- şşii konuşun bee
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap burda yağmur mağmur yok ha bire sıcak gün geçtikçe dahada artıyor sanki hele ramazanda hiç çekilmiyor
burda yağmur mağmur yok ha bire sıcak gün geçtikçe dahada artıyor sanki hele ramazanda hiç çekilmiyor