:ehe:kop::naughty::d: :) arkadaşlar aralarında yönetmenim dio bana :P:(h) :ehe
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap levasinay' Alıntı: ymek yicem görüsürz Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun
Elektr0 Üye Oguzc@N' Alıntı: ben kaçar ya mobil maxicep sarmadı okuyamdım byy Genişletmek için tıkla ... sen gene girip bişiler yazıyon ben onuda yapamıyorum
Oguzc@N' Alıntı: ben kaçar ya mobil maxicep sarmadı okuyamdım byy Genişletmek için tıkla ... sen gene girip bişiler yazıyon ben onuda yapamıyorum
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Oguzc@N' Alıntı: ben kaçar ya mobil maxicep sarmadı okuyamdım byy Genişletmek için tıkla ... güle güle görüşürüz
Oguzc@N' Alıntı: ben kaçar ya mobil maxicep sarmadı okuyamdım byy Genişletmek için tıkla ... güle güle görüşürüz
levasinay Üye görüşürüz oğuz ben de yedim arkadaşlar sağolun baya bi afiyet oldu cidden sahurda pizza güzel gidiyor
görüşürüz oğuz ben de yedim arkadaşlar sağolun baya bi afiyet oldu cidden sahurda pizza güzel gidiyor
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
levasinay Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin. Elektr0' Alıntı: iyi geceler iyi sahurlar ben gider Genişletmek için tıkla ... hoşçakal ezan da okundu burda şimdiden Allah kabul etsin
-YARINIYOK-' Alıntı: ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin. Elektr0' Alıntı: iyi geceler iyi sahurlar ben gider Genişletmek için tıkla ... hoşçakal ezan da okundu burda şimdiden Allah kabul etsin
DPool Üye -YARINIYOK-' Alıntı: sağol ----------Eklendi @ 05:28:26 ---------- Yazıldı @ 03:49:52 ---------- günaydın gececiler Genişletmek için tıkla ... Günaydın , Gerçi burda saat daha akşam 9.
-YARINIYOK-' Alıntı: sağol ----------Eklendi @ 05:28:26 ---------- Yazıldı @ 03:49:52 ---------- günaydın gececiler Genişletmek için tıkla ... Günaydın , Gerçi burda saat daha akşam 9.
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: iyi geceler hatta günaydın Genişletmek için tıkla ... günaydın ablaaa
-YARINIYOK- Üye hldtrkr' Alıntı: Günaydın , Gerçi burda saat daha akşam 9. Genişletmek için tıkla ... Orası neresi?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap hldtrkr' Alıntı: Günaydın , Gerçi burda saat daha akşam 9. Genişletmek için tıkla ... hakkaten yahu orası neresi
hldtrkr' Alıntı: Günaydın , Gerçi burda saat daha akşam 9. Genişletmek için tıkla ... hakkaten yahu orası neresi
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap hldtrkr' Alıntı: Buenos Aires (Arjantin) Genişletmek için tıkla ... uzak diyarlar çalışıyormusun oluyormusun oralarda ne yapıyorsun
hldtrkr' Alıntı: Buenos Aires (Arjantin) Genişletmek için tıkla ... uzak diyarlar çalışıyormusun oluyormusun oralarda ne yapıyorsun