Mert
Üye
Zorunlu 1 saat kitap okuma ve 1 saat ders yapmayı halledip internette zaman öldürüyorm
iyilik yha takılıyoz ole forumda sen![]()

Zorunlu 1 saat kitap okuma ve 1 saat ders yapmayı halledip internette zaman öldürüyorm
iyilik yha takılıyoz ole forumda sen![]()

Ramazanda içiyormuşumEee? Bundan ona ne şuna ne buna ne.

Ramazanda içiyormuşumEee? Bundan ona ne şuna ne buna ne.
Adım Akif.Tabiki bir değiliz .İyiki.hiphopçu inanmıyorsan inanma.
Tabi senle ben bir degılız.
Zorunlu 1 saat kitap okuma ve 1 saat ders yapmayı halledip internette zaman öldürüyorm![]()
ben şaka yapmıştım.kırdıysam özür dilerim.
Ya ben her şeye sinirlenmem ama bana saçma gelen bazı olgular var. Bu konularda hassasım. Mesela birisi kardeşim bacım diye takılıp da bi gün 'yerim seni tatlı şey' derse, tepki görünce de şaka derse ben o kişiyi silerim arkadaş. Sinirlenme sebebi değil midir sence bu? Sonra da gelmiş bana burda cennet cehennem muhabbeti yapıyolar. Aaa tabii en doğru kendileri ya.
Saman altından su yürütmece hadi bakalım.
Ben bıktım bileKitap okumayı özledim ya ben de![]()

doğru olanı kovuyorlar beyler.
Bakınız, bi konu acmıstım, kötü alışkanlıgım yok diye dışlanıyorum falan.
Ickı sıgara vs.
Herkes onlara ayak uydur falan dedi.
Dayanamadım kilitlettim konuyu. Hayatta tek doğru ben kalsam yine yanlışa sapmıyacagım. Yanlız kalmak ugruna bile.
Bu güzel mevsimde hiç kafa yormana gerek yok
hakkaten he 5 ayden beri bnde okumuyom yha bi kitap alıp okumam lazım

Ben bıktım bile
Kitabın adında hayır yok. Kumarbaz![]()

Bu güzel mevsimde hiç kafa yormana gerek yok![]()
Tabi bilgisayarı elinden söküp atacak biri yoksa![]()

aynen yaa benim kuzen ler felan okuld arkadaşlar hep sıgara içerler ben nefes alamam sıgara içilen yerde ölürüm. her Daim yalnızım...!!!

Ben bıktım bile
Kitabın adında hayır yok. Kumarbaz![]()

Oyle bi duşunce yoktu kafamda ama her mesajında benı bozmaya yonelık bişeler yapmaya çalışıyosn gibi geldi.Sorun yok aslındabiliyorum adını. Hiphopçu daha iyi.
ayrıca beni artiz tanımanı ıstemezdım ama kader. Herneyse.
Aaa kitap okumaktan bıkılır mı ablası yaa![]()

tmm sorun yok o zmanEnver kardeş, lafım sana değildi. Alınma sen. Gönüldaşlarda şaka yaptık yahu biz
Sana demedim yani. ÖZür dilemene gerek yok![]()