Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Mert

Mert

Üye

helal be pınar yürü be :D

----------Eklendi @ 01:38:56 ---------- Yazıldı @ 01:38:29 ----------

kaç gündür biriktiriyom bildirimlerini :D
En güzeli teşekkürden beğeniye geçince bütün beğenileri bir arada görmekti:D

minoo

minoo

Üye
İnsafa Gel'i dileyin sadece. Yeni albümden. Harika harika harika!

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
SilentOne

SilentOne

Üye
  • Beğen
Tepkiler: minoo, Elektr0 ve Tuba.Erva
minoo

minoo

Üye
biz ne yaptık.. güzell güzell konuşuyoruz.. bir baktım ... moderatör rengin kıpkırmızı :D ürktük heriii :kop::ehe:kop:

Ya ben her şeye sinirlenmem ama bana saçma gelen bazı olgular var. Bu konularda hassasım. Mesela birisi kardeşim bacım diye takılıp da bi gün 'yerim seni tatlı şey' derse, tepki görünce de şaka derse ben o kişiyi silerim arkadaş. Sinirlenme sebebi değil midir sence bu? Sonra da gelmiş bana burda cennet cehennem muhabbeti yapıyolar. Aaa tabii en doğru kendileri ya.
Saman altından su yürütmece hadi bakalım.

• Beğen
Tepkiler: SilentOne ve Elektr0

Burak

Üye
sagonun orjinal cd yi aldım. Ama tavsiye etmem cok pahal4 :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye

Ya ben her şeye sinirlenmem ama bana saçma gelen bazı olgular var. Bu konularda hassasım. Mesela birisi kardeşim bacım diye takılıp da bi gün 'yerim seni tatlı şey' derse, tepki görünce de şaka derse ben o kişiyi silerim arkadaş. Sinirlenme sebebi değil midir sence bu? Sonra da gelmiş bana burda cennet cehennem muhabbeti yapıyolar. Aaa tabii en doğru kendileri ya.

katılıyom sana bikere ole yapmıstım da almıştım cewabı :(

Burak

Üye
hiphopçu inanmıyorsan inanma.
Tabi senle ben bir degılız.

SilentOne

SilentOne

Üye

Sende :D

Odeğilde 18 yazdım ya milletde 3saat girmiyo 50 bildirm mi olmuyo 100 bildirim mi olmuyo.Hey koçum heyy..

bn gün demiştim ama karşılıklıkonuşşsak nerenden anlıyon diecem de bole olunca bişi demiyom

Elektr0

Elektr0

Üye

Ben Yaradandan dolayı seviyorum yaratılanı...Önem arz eden şeyler çok degersizleşti ve dünya çok sanallaştı...sözler bile etkisini yitirdi... ne diyem ki haklısn...ama burda böle sinirlenirsek bir anlamı kalmıyor ki...Sago bile diyor yoga yapmayın namaz kılın...biz geç başladık Allah affettsin...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
Elektr0

Elektr0

Üye
Yoruldum heriii |-)

Üst Alt