Çok sinirliyim! hayırdır cnm
minoo Üye Kardeşiim hoş geldin ----------Eklendi @ 00:10:54 ---------- Yazıldı @ 00:10:25 ---------- pelın_' Alıntı: hayırdır cnm Genişletmek için tıkla ... Dün geceydi o. Gereksizin birine sinirlenmiştim de. Geçti şimdi. Sallamama kararı aldım
Kardeşiim hoş geldin ----------Eklendi @ 00:10:54 ---------- Yazıldı @ 00:10:25 ---------- pelın_' Alıntı: hayırdır cnm Genişletmek için tıkla ... Dün geceydi o. Gereksizin birine sinirlenmiştim de. Geçti şimdi. Sallamama kararı aldım
OğuzcanAbi Üye pelın_' Alıntı: hayırdır cnm Genişletmek için tıkla ... dünden kalma o geçmiştir ----------Eklendi @ 00:11:39 ---------- Yazıldı @ 00:11:19 ---------- hoşbuldukkkk
pelın_' Alıntı: hayırdır cnm Genişletmek için tıkla ... dünden kalma o geçmiştir ----------Eklendi @ 00:11:39 ---------- Yazıldı @ 00:11:19 ---------- hoşbuldukkkk
Tuba.Erva Üye pınarımm hosgeldın minoo' Alıntı: Kardeşiim hoş geldin ----------Eklendi @ 00:10:54 ---------- Yazıldı @ 00:10:25 ---------- Dün geceydi o. Gereksizin birine sinirlenmiştim de. Geçti şimdi. Sallamama kararı aldım Genişletmek için tıkla ...
pınarımm hosgeldın minoo' Alıntı: Kardeşiim hoş geldin ----------Eklendi @ 00:10:54 ---------- Yazıldı @ 00:10:25 ---------- Dün geceydi o. Gereksizin birine sinirlenmiştim de. Geçti şimdi. Sallamama kararı aldım Genişletmek için tıkla ...
jejep Üye Aleyküm selam Kandiliniz mübarek olsun hoşgeldiniz iyi geceler bende sağ kapıdan giriş yapayım Selamun aleyküm
Aleyküm selam Kandiliniz mübarek olsun hoşgeldiniz iyi geceler bende sağ kapıdan giriş yapayım Selamun aleyküm
pelın_ minoo' Alıntı: Kardeşiim hoş geldin ----------Eklendi @ 00:10:54 ---------- Yazıldı @ 00:10:25 ---------- Dün geceydi o. Gereksizin birine sinirlenmiştim de. Geçti şimdi. Sallamama kararı aldım Genişletmek için tıkla ... peki cnm umarım geçmiştir
minoo' Alıntı: Kardeşiim hoş geldin ----------Eklendi @ 00:10:54 ---------- Yazıldı @ 00:10:25 ---------- Dün geceydi o. Gereksizin birine sinirlenmiştim de. Geçti şimdi. Sallamama kararı aldım Genişletmek için tıkla ... peki cnm umarım geçmiştir
OğuzcanAbi Üye minoo' Alıntı: Tarih yazıyor orda, değil mi? 15.07.2011 Genişletmek için tıkla ... iyi iyi o zmn
OğuzcanAbi Üye jejep' Alıntı: Aleyküm selam Kandiliniz mübarek olsun hoşgeldiniz iyi geceler bende sağ kapıdan giriş yapayım Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kardeş seninde kandilin mübarek olsun
jejep' Alıntı: Aleyküm selam Kandiliniz mübarek olsun hoşgeldiniz iyi geceler bende sağ kapıdan giriş yapayım Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kardeş seninde kandilin mübarek olsun
Tuba.Erva Üye aleykumselam hosgeldın recep iyi geceler jejep' Alıntı: Aleyküm selam Kandiliniz mübarek olsun hoşgeldiniz iyi geceler bende sağ kapıdan giriş yapayım Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ...
aleykumselam hosgeldın recep iyi geceler jejep' Alıntı: Aleyküm selam Kandiliniz mübarek olsun hoşgeldiniz iyi geceler bende sağ kapıdan giriş yapayım Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ...
OğuzcanAbi Üye minoo' Alıntı: Ben soldan girdim. Bişey olur mu? Genişletmek için tıkla ... bende soldan
OğuzcanAbi Üye minoo' Alıntı: Bir şey olmaz yaa soldan daha iyidir Genişletmek için tıkla ... bencede