hoşbulduk abim naber? iyiyim abi senden naber :)
Burak Üye greenmile' Alıntı: hoşbulduk abim naber? Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi senden naber
Tuba.Erva Üye gecmıs olsn murat hayırdır ----------Eklendi @ 03:00:04 ---------- Yazıldı @ 02:59:47 ---------- deliiii greenmile' Alıntı: parmaklarım uyuştu Genişletmek için tıkla ...
gecmıs olsn murat hayırdır ----------Eklendi @ 03:00:04 ---------- Yazıldı @ 02:59:47 ---------- deliiii greenmile' Alıntı: parmaklarım uyuştu Genişletmek için tıkla ...
pelın_ greenmile' Alıntı: [sıze="2"]tuvalate kalktım uyuyodum da klozetin üstünde kalmış pc o bakıma [/sıze] Genişletmek için tıkla ... delı gıt yat
greenmile' Alıntı: [sıze="2"]tuvalate kalktım uyuyodum da klozetin üstünde kalmış pc o bakıma [/sıze] Genişletmek için tıkla ... delı gıt yat
Burak Üye tuvalet+pc ben o bilgisayarı kullanmazdım bida ----------Eklendi @ 03:07:36 ---------- Yazıldı @ 03:07:12 ---------- pelın_' Alıntı: delı gıt yat Genişletmek için tıkla ... sende git yat ----------Eklendi @ 03:08:02 ---------- Yazıldı @ 03:07:36 ---------- Elektr0' Alıntı: öhüüü öhüüü Genişletmek için tıkla ... gittin sandım
tuvalet+pc ben o bilgisayarı kullanmazdım bida ----------Eklendi @ 03:07:36 ---------- Yazıldı @ 03:07:12 ---------- pelın_' Alıntı: delı gıt yat Genişletmek için tıkla ... sende git yat ----------Eklendi @ 03:08:02 ---------- Yazıldı @ 03:07:36 ---------- Elektr0' Alıntı: öhüüü öhüüü Genişletmek için tıkla ... gittin sandım
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: tuvalet+pc ben o bilgisayarı kullanmazdım bida ----------Eklendi @ 03:07:36 ---------- Yazıldı @ 03:07:12 ---------- sende git yat ----------Eklendi @ 03:08:02 ---------- Yazıldı @ 03:07:36 ---------- gittin sandım Genişletmek için tıkla ... dalmışım bir telefon konusuna unuttum burayıı çok kızdım kendime
Burak' Alıntı: tuvalet+pc ben o bilgisayarı kullanmazdım bida ----------Eklendi @ 03:07:36 ---------- Yazıldı @ 03:07:12 ---------- sende git yat ----------Eklendi @ 03:08:02 ---------- Yazıldı @ 03:07:36 ---------- gittin sandım Genişletmek için tıkla ... dalmışım bir telefon konusuna unuttum burayıı çok kızdım kendime
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: yarın yapılcak işler var. Uyumam gerek ama uykum yok Genişletmek için tıkla ... Senin durum kötüymüş . bende yarın işte yok şuan uykuda yok
Burak' Alıntı: yarın yapılcak işler var. Uyumam gerek ama uykum yok Genişletmek için tıkla ... Senin durum kötüymüş . bende yarın işte yok şuan uykuda yok